Uçak yolculuğu

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Uçak yolculuklari beni oldum olasi germistir. Pasaport kontrolundaki gergin bekleyis azili suclu gibi muamele gormek, tribulans, koltuk numarasi, uyursam yemegi kacirma telasi :d, onde oturan kisinin sinirli bi tip ya da rahatsiz edici bi velet olmasi, uçak inis yapar yapmaz insanlarin her an kosarak cikacakmis gibi hemen ayaga kalkip kabin bagajlarina saldirmasi, suru psikolojisine ayak uydurup senin de ayni hareketi yapip yarim saat kapilarin acilmasini beklemek, binbir turlu ihtimali gozden geciriyorsunuz. En kotusu de huzursuz bacak sendromu olup 4 saat bacaklarin hareket etmeden durmasi. Icim daraldi simdiden :s

bende epeyce fazla ucak yolculuğu yapan bir birey olaraktan farklı ucak firmalarıyla..
kendi ülkemize ait olan pegasus hava yollarını kınıyorum..
bir dünya ucak bileti alıp, yolculuk esnasında suyuna kadar herşeyi ücrete tabii ediyor olmasından ötürü.
en son iki sene kadar evel ingiltere londra uçtuğumda sadece bir suya 33cc lik beş tl vermiştim..
resmen insanları soyuyolar.. bidaha şirketler ile alakalı mecbur kalmadıkca kullanmıyacağım bir kuruluş..

onun dışında ucak seyhatlerini hep sevmişimdir..
hava boşluğuna düşmese iyi olur ya , yapacak bişey yok..

İlk defa lise döneminde sevdiğim kızı görebilmek için para biriktirip binmiştim. Hey gidi.

Zorunda olmasam katiyyen kullanmayacagim bir yolculuk turu.
Yukseklik korkusu sagolsun

- bi havayolu şirketi kahvemi tam inecekken getirdi, bitiremedim bile. herhalde bana denk geldi, öyle de şanssızımdır diyerek haklarında iyi niyet besledim ve hiç gıybet yapmadım arkalarından. sonra bi dahakine de aynısı oldu, üçüncüsünün olmasına izin vermedim zaten, bi daha o havayolu şirketini hiç kullanmadım. :T:

en keyifli yolculuklardan biri uzun gidince sigara sorunu oluyor
ama olsun o kadar.
Eskiden zengin işiydi ama artık öyle değil 35 tl ye
bilet bulabiliyorsun. .d

En sevdiğim şeylerden biridir. Gündüz seyehat etmek açık gökyüzünden bulutları görüp inişe yakin bulunduğun şehiri izlemek.

Seviyorum . Net : )

Tek sevmediğim yani indikten sonra uçağın içinde bekleyip kapilar acilana kadar ayakta duran kalabalık + uçakta ki aglayan çocuk sesi + bagaj sırası + check-in işlemleri yaparken ki sıra.
En sevdiğim yani acil çıkış kapısınin orda oturmak .

Ülke içinde yolculuk yapmak sorun değil de Çin'e filan giderken insan uçaktan atlamak istiyor artık.

''Girince alışıyosun'' sözü var ya, uçak da öyle bir şey işte:p

Myself'e katılıyorum, en çok tercih ettiğim uçak firması Pegasustu artık kullanmayacağım çünkü bir kutu kola 9 TL bir şişe su 5 TL bu kadar da olmaz dedirtiyor. Havadayız diye mecburuz diye bu kadar uçuk fiyatlar olması çok saçma.

Yillik izin icin ailece Trabzon'a direk giden ucak vardi (artik yok, artik aktarmali peh). Bilmem kac saat ucakta yolculuk ederdik. En hosuma giden kismi; ucak sag salim inmis oldugu zaman herkesin alkislamasi. Ucaktan cikar cikmaz Trabzon'un kokusu, havasi, heeerseyi inanilmaz guzel heyecanlandiriyordu. Dayim, anneannem, herkes bizi beklerdi. Birbirimizi yeniden gorme sevinci, ah ama hepsi cocuklukta kaldi. Simdi ucakla vardigimizda millet alkislamiyor bile. Bi kucuk cocuklarin zavalli alkislamasini duyabilirsiniz -.-

Çok kullandım. Eskiden çok pahalıydı. Şimdilerde herkes kullanıyor. Bir numarası kalmadı. Zaman açısından öncelikli tercih sebebi.

Ben yine de trenle seyehati tercih ederim .p

Seviyorum aslında yolculukları, bu nicki de bu sebeple aldım ancak yükseklik korkum yüzünden çok fazla tercih etmek istemiyorum.

Bende;
Fazla tedirginlik, aşırı korku, çokca endişe içeren..
Kalp atışlarımı değiştirip, nefes alış/verişime etken olan yolculuk..

Malesef kullanmak zorunda kalıyorum.

daha once 20,yakin zamanda da 15 saat yolculuk yapmis biri olarak soyluyorum ucak yolculuklarini seviyorum,aktarmalardan nefret ediyorum.

Geri