Uçak yolculuğu sırasında sinir eden olaylar

• Kullanıcı Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 3229 gün önce görüldü
Bebek ağlaması, yanımda oturan kişinin horlaması, uçakta panik atan geçirmesiyle beni de korkutan kişi epey sinirimi bozar.

Cocugun biri ucaga bindigimiz andan itibaren duraksiz "karga karga gaaag dedi" diye mirildandi 3 saat boyunca. Ucaktan indikten sonra da ben basladim aynisindan beynimi yakmisti :T:

1 saatlik yolda hunharca yiyecek yenmesi ve bira içilmesi (kokusu beni aşırı rahatsiz eder)

Sürekli ayakta gezen birilerinin olması.

pilotun devamlı anons yaparak filmi bölmesi

Sigara içme imkanının olmaması heleki uzun seyhatlerde tiryaki icin gereğinden fazla sinir bozucu tespitlidir..

Onundeki ekranin calismamasi ve ucak dolu oldugu icin, baska yere transfer edilme imkaninin olmamasi

Uyuyakalıp iniş anında acaba düştük mü diye irkilmek bence.. Çok yaşarım.

Yazılan problemlerin metro turizm şikayetleri gibi olması. Ahshsjs
Uçağa bindiğinize emin misiniz arkadaşlar? Sjdndn

Benim yerimi almıştı karı dövüştük.
Neymiş çocuğu içinmiş.
İyi de ben babama cam kenarı aldırıyorum özellikle sen de aldırt kappe misin..

El bagajları. Onları koyup alması ayrı bir zahmet ayrı bir olay.

Uçağa bindikden sonra kalkışa kadar geçen süreç beni çok darlıyor

Uçuş sırasında birşey sinir etmiyor beni
indikten sonra ki valiz bekleyiş sinir bozucu.

Hiç eline telefon , tablet almamış gibi önündeki panele saldırıp müzik dinlemeye çalışanlar , dizi izleyenler vs.

Lan sanki phukete uçuyoruz bu ne görgüsüzlük

(THY)

el bagajı yerleştirme telaşındakiler darlıyor beni

2 saat el bagajlarını alanlar bekletir ya ona deli olurum. O kadar yanlarına eşya almışlardır ki Sanırsın uluslar arası taşımacılık yapıyorlar..

Her zaman yanına oturan kişilerin genelde ''İlk defa mı biniyorsunuz?'' ''İlk havalandığında korkmayın'' ''İnerken az sallanacak korkmayın'' tarzında soru sormaları ve tembihlemeleri :)

* Aldığı haddinden fazla el bagajı nedeniyle tek eşyanız olan küçük el bagajınızı taa uzaklara koymanıza neden olanlar..
* Abuksubuk nedenlerle bana sormadan yerimin saçmasapan bir yerle değiştirilmesi ve benim bunu uçağa girerken yeriniz değiştirildi diye öğrenmem.. (Şimdiye kadarkiler hiç zaruri değildi kusura bakmasınlar :hıı:)

Geri