Uçak varken otobüs yolculuğunu tercih eden tip

🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
belli bir mesafenin altındaki yolculuklar için hamallığa dönüşüyor. istanbul ankara arası uçakla gitmek 3 saat sürüyor, otobüs muhtemelen 6 saate varıyordur.
esenboğaya metro geldi mi acaba, ülkenin başkentinde metro yoktu.
otobüste çay kek falan neyinde veriyorlar, laflaya laflaya gidiliyor.

otobüsteki samiyet ne hızlı trende ne de uçakta var.

otobüslere kAlp

Istanbul Ankara arasi ucakla 3 saat mi harbiden?
Eee Almanya nin Türkiye yi kiskanmasi normal o zaman, bu ne denli bir yüzölcümü diye.Kehkeh.
Almanya Türkiye/Istanbul arasi 3 saat.

Istanbul Ankara arasi ucakla 3 saat mi harbiden?
Eee Almanya nin Türkiye yi kiskanmasi normal o zaman, bu ne denli bir yüzölcümü diye.Kehkeh.
Almanya Türkiye/Istanbul arasi 3 saat.
sana daha önce türkiye 2 almanya 1 azerbaycan kadar büyük demiştim.

burada ki istanbul ankara arasının 3 saat olması havada geçen süre değil.
indisi bindisi ve havalimanından şehir merkezine varış süreleri toplamı.

Ben salincaga bile binemiyorum midemi bulatiyor ucaga nasil bineyim otobus tercihimdir

Açıkçası otobüs yolculuğunu tercih ederim, yükseklik korkum var ve 12 saat bile olsa otobüsü tercih ederim. Uçak yolculuğunun otobüse oranla daha güvenli olduğunu bildiğim halde üstelik.

Olanaklar, coğrafya, alışkanlık, fantezi, ekonomi gibi türlü nedenler tercihlerimizi etkileyebilir.
Türkiye geniş bir ülke. Edirne'yi merkez alıp Hakkari'ye çizeceğimiz doğruyu yarı çap aldığımızda Fransa'ya kadar bütün Avrupa'yı çembere alabiliyoruz. Bu genişlikteki bir ülkede ulaşımda zaman kazancı sağlayan yöntemlerin tercih edilmesi gerekirken türlü nedenlerle bu tercihimizin oranı azalıyor.
Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde birkaç il haricinde deniz üzerinden ulaşım yok.
Demir ağlarla ördüğümüz yurdumuzda demiryolu kullanım oranı da düşük.
Bu bilgilerden sonra sonucu girebilirim:
İstediğimiz zamanda istediğimiz ile gidecek hava yolu ulaşımına sahip değiliz. Sahip olduğumuzda ise uçak biletlerinin piyasası çok dengesiz maalesef.

Colomsu gelince mastor kayboluyor,mastor gelince colomsu kayboluyor.kendi aralarında dönüşüm yapıyorlar,birbirine bu kadar uyan başka üye yok.

Geri