Uçağa binmekten korkmak

Konu sahibi son olarak 4519 gün önce görüldü
Aman uçak düşer aman kalbim var deyip aman ben yüksekten korkarım deyip binmeme durumu

çok istiyorum ama binmedim :p yüksekten pek korkmam gibi ama o durumu yaşamak istiyorum açıkçası :)

ilk basda belki icinizde biraz tedirginlik olur ama hostes koltugu gosterdikten sonra o tedirginligin yerini cool'luk yerini alir,koltuga oturursunuz etrafa bakarsiniz falan aslinda cokta korkulacak bir sey degilmis yiaavvv demeye baslarsiniz,tek korkulan yer ucagin saga veya sola dondugu andir,yer yuzune yanlamasina bakiyorsunuz cunku.

Kalkisda gaz kolu sonuna kadar ileri itildigi icin hizdan tegirgin olcaksiniz sonra burnu havaya kalkyikca arkaniza yapiscak icinizde garip bi his olucaktir sonra hersey norma :pl

bir kez bindiginizde devami gelebilir sahsen beni biraksalar 13 saat yolculuk yapacak kadar seviyorum..
ilk bindigimde ise 15 dk pistte dolanip ucagin havalandigini dusundugumde motorun o sesini duymamla gozlerimi kapamam bir olmustur.

kanat kismina bakmayiniz.
gece seyahat etmeyiniz ilk sefer.
burada tecrube yaziyor:p

Bayram tatili dönüşü havalimanına bi türlü iniş yapamayan dalaman uçağı sayesinde fazladan 1 saat istanbul - izmit hatta yalova semalarinda dolaşmak çok keyifliydi korkanlar bir denesin bence. En güzeli de iniş.

Sonrasında paraşüt yapabiliyorsunuz kendimden biliyorum.

Günbatımına denk gelmeyi nasıl anlatırsam anlatayım çelimsiz kalır hissettiklerim.
Korkmak ne demek.

Korkuların temelinde çok başka sebepler yatabilir ve zorlamak yerine kaynağını bulmak gerekiyor.

Kemal Sunal örneğinde olduğu gibi bu tip korkular üstüne giderek aşılmaz.

Ben çok korkuyorum, yükseklik korkuma bağlıyorum bunu da.
Anneannem bile uçağa biniyo ben daha cesaret edemedim

Çok eğlenceli aslındaaa
Kıbrısa kışları uçakla gidiyordum hava muhalefeti yüzünden. İlk kalkarken çok eğlenceli oluyor…

Geri