Üç kişi evlendiler

• Kullanıcı MaxCadY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü
nPm3zl.jpg

Dünyadaki ilk üçlü evlilik

Şimdiye kadar bir çok iki karısı olan ya da iki tane kocası olan insanların ilginç hikayelerine tanık olduk. Ancak bu evlilik şu ana kadar hiç duymadığınız türden… Üstelik oldukça sıradışı evlilikteki 3 kişi de kadın...

Dünyadaki ilk üçlü lezbiyen evlilik ABD’nin Massachusetts eyaletinden. Tarihte bir ilke imza atan 3 kadın Ağustos 2013 ‘te evlenmiş. Üstelik bir de bebek bekliyorlar.

Doll, Kitten ve Brynn isimli kadınlardan bebeği karnından taşıyan 27 yaşındaki Kitten… Ancak planları 3 çocuk sahibi olmak ve hepsi doğum yapmak istiyor.

Dünyanın en tuhaf evliliğine bu 3 kadında düğün töreninde gelinlik giymiş. Tabii ki yasal olarak mümkün olmayan bu evlilik sadece bir törenle gerçekleşmiş.

3 kadının hikayesi 2009 yılında başlıyor. Brynn ve Doll bir internet sitesi üzerinden tanıştıktan sonra yaklaşık 8 ay görüşüyorlar ve 2 yıl sonra birlikte yaşamaya başlıyorlar.
Ardından kendilerine üçüncü bir kişinin katılmasını isteyen iki kadın açık bir ilan veriyor. Kitten’dan gelen cevapla birlikte dünyanın ilk üçlü lezbiyen evliliğine adım atılıyor.

Milliyet​

başımıza taş yağacak :D:D:D:D grup lez he tövbe ya :D:D:D

ulan 20 yaşındayım kıyamet bu kekolar yüzünden erken kopacak genç yaşımda ölecem anasını satim!!!!!!

bunun devamı gelir 4 , 5 ,6 o zaman Çiko demişti dersiniz :T:

Şimdi bunların 3ü aynı yatakta olcak. Biz soğuktan ölek. Ver iz dı adalet going on, it iz e pensıl?

Kıyamet kopsada kurtulsak diye başlayan duygusal bi yorum yapıcaktım, Impossiblenın yorumu dağıttı :D

Aralarına sonradan katılan ortadaki galiba.. Gruba önderlik etmek ister gibi bir duruşu var..Nasıl mutlular ise öyle yaşasınlar..

ortadaki at gibi ,erkek dönmedir belki , yine biraz eşitlenmiş olur.xd
mındar bunlar .

Hayat onların hayatı, mutlularsa sorun yok,bedelinide onlar ödeyecek öteki dünyada.

Aklıma bal reklamları birde gökçenin tuttu fırlattı şarkısı geldi :D

Bildiğin sapıklık başka bir halt değil! Şimdi bu yorumuma da ne kadar geri kafalısın ya biraz geri kafalı düşünme diyenler olur çokta TIN!

Geri