Üç harfli deyince cinlerin kendisinden bahsedildiğini anlamaması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
semavi dinler bir yaratıcı tarafından indirilmediği için herkesin yazabileceği türden fantastik varlıklardır bunlar. bu korku dünyanın her yerinde aynıdır. amerikalısı cadı görür, şeytan görür, avrupalısı peri, çinlisi hayalet, bizim ortadoğulular da cin işte. neden elin amerikalısı nevada çölünde davul zurnalı cin düğününe denk gelmiyor hiç ? hep bizim anadoluda görüyorlar. amerikalı görse görse halka filmindeki saçları yüzünü örten kızı görür asortik amerikan evinin pamjurlu penceresinde.

siz hiç bebek, etiler, levent, caddebostan, fenerbahçe, teşvikiye gibi dinden uzak zengin bir ailede büyümüş bir inin içine cin girdiğini, gördünüz mü ya da duydunuz mu ? hiç sanmıyorum. çünkü türkiye'de cin vakaları bunlara inanan çevrelerde yetişen insanlarda görünür.

inanmayan bana çocuğunu göndersin. iki gün güvenini kazanıp üçüncü gün cin hikayeleri anlatayım çocuğa. bak bakalım çocuk haftasına ellerini ve ayakalrını ters kıvırıp tavanda gezmiyor mu konstantin filmindeki gibi.

Dogrudur hocam.Benim dahil oldugum dinin kitabin da 'bu varliklarin denizlerin derinlerine suruldugu' yonun bilgiler var.Gunumuzde bermuda seytan ucgnenin sirri hala cozulememis.Ve okyanuslarin derinlerin de hic bir teknolojinin isleyemeyisini ben bu aciklama ile ortusturuyorum.

İsmine ne derseniz diyin lakin insanlarin kainat icerinde,yani evrende yalniz oldugunu dusunmuyorum ben.Bu ara da Constantine vasat bir filmdir. : )

Kur'an da. Cin suresi de var.

kuran'ı muhammed'e yazdıran tanrı değil, varaka bin nevfel'dir. muhammed'e peygamber olacağını müjdeleyen de odur.

Dogrudur hocam.Benim dahil oldugum dinin kitabin da 'bu varliklarin denizlerin derinlerine suruldugu' yonun bilgiler var.Gunumuzde bermuda seytan ucgnenin sirri hala cozulememis.Ve okyanuslarin derinlerin de hic bir teknolojinin isleyemeyisini ben bu aciklama ile ortusturuyorum.

İsmine ne derseniz diyin lakin insanlarin kainat icerinde,yani evrende yalniz oldugunu dusunmuyorum ben.Bu ara da Constantine vasat bir filmdir. : )

Okumanı tavsiye ederim.

kuran'ı muhammed'e yazdıran tanrı değil, varaka bin nevfel'dir. muhammed'e peygamber olacağını müjdeleyen de odur.

Okumanı tavsiye ederim.

Sen iman edip,islamiyeti kabul etsen cok cetin bir musluman olurdun.Ben bu agacin videolarini yillardir izlerim.Yazilarini da okurum.Hatta bunun ilham kaynagi suphecimelek.wordpress.com adli ateist olusumun sayfasini da takip ederdim.Supheci melegin argumanlari daha saglamdi. : )

Sen iman edip,islamiyeti kabul etsen cok cetin bir musluman olurdun.Ben bu agacin videolarini yillardir izlerim.Yazilarini da okurum.Hatta bunun ilham kaynagi suphecimelek.wordpress.com adli ateist olusumun sayfasini da takip ederdim.Supheci melegin argumanlari daha saglamdi. : )

evrimağacı dini konulara ve inançlara girmeyi pek sevmez. o sebeple tarafsız kalmayı tercih eder özellikle de sonra yıllardaki hızlı büyümesinden sonra. şüpheci meleği bilmiyorum ilk defa duydum. ancak bermuda'nın bir gizemi yok onu çok iyi biliyorum : )

Cin'i göremezsiniz. Muhtemelen de çarpılamazsınız. Ruhunuz gibidir. Ruh çıkar gider, fizik onu geri getiremez. Belki Cin de ruhumuzu daraltabilir. Bilemem.

Çocukluğumda rahmetli dedem hastalanmıştı. Hoca getirdiler okusun diye. Ben daha küçücüktüm. Dedem demiş "bak hoca, elimde bir şey var ama çok kötü bir şey". O an beni birileri yakalayıp dışarı çıkardı ve saldırgan olduğu biline köpek ile bahçede yalnız bıraktılar. Korkudan eve dönemediğimi hatırlıyorum. İçeride de bağırtılar vardı. Söylenenlere göre dedem bazen sesini değiştirerek konuşurmuş ve o gün eline bir bıçak geçmiş. Boğuşmayı ayırmaya kimse cesaret edememiş. Nasıl düzeldiğini hatırlamıyorum. Cinler ile ilgili yaşadığım tek olay bu. Biz bunlardan nasıl etkileniyoruz bilemem. Dedem de bilemedi hiç bir zaman ve açıklayamadı ne yaşadıklarını.

Anadolu da anlatılan hikâyeler de aslında muhabbet olsun diye anlatılan masallar. Sinemada izlediğimiz korku filmleri kadar gerçekler. Cin'leden inancı zayıf olan insanlar korkar, çünkü İnsan bilmediğinden korkar. Pandemi daha tehlikeli ama artık bildiğimiz için ciddiye almıyoruz.

Bana güvenin ve korkmayın. Ben sizi Cin'lerden korurum. Cin sizi çarpamaz, çarpsa da içinizden geçer gider. Korku sizi bitirir.

üç harfli demek daha riskli bence
üç harfli başka şeyler de var , basar falan şimdi amannn .p
cin demek daha masuum

evrimağacı dini konulara ve inançlara girmeyi pek sevmez. o sebeple tarafsız kalmayı tercih eder özellikle de sonra yıllardaki hızlı büyümesinden sonra. şüpheci meleği bilmiyorum ilk defa duydum. ancak bermuda'nın bir gizemi yok onu çok iyi biliyorum : )

Video gelirlerinin kesilme kaygisindan dolayi,dini degerlere pek giremiyor.Yoksa emin ol ben bu agacin web sitesinde dogrudan islami hedef alan cok makale okudum.Lakin youtube bu konu da biraz daha detayci.Sikayetlerin artmasi ile para kazanma ozelligi kapanir,bu da islerine gelmez.Bunu izlemek yerine Nietzsche'nin Şen Bilimini veya Boyle buyurdu Zerdus'u okumak daha karli.

Son düzenleme:

Okumanı tavsiye ederim.

ALLAH var mı yok mu

Senin kafan biraz karışık. Belki haklı olarak.

yoo kafam neden karışık olsun. allah var mı sorusu schrödinger'in kedisi kutunun içinde canlı mı ölü mü sorusu gibi anlamsız bir soru. daha açıklayıcı bir şekilde anlatmak gerekise; kanıtın yokluğu, yokluğun kanıtı değildir amma velakin varlığın kanıtı hiç değildir. yani kanıt noksanlığı bir şeyi reddetmek için yeterli olmasa da, doğal olarak geçerli bir sebeptir.

Konuyu okurken ürperdim acv

Cinler doğal sarışın ve biraz saftır imamın ki.

Örnek teşkil etmesi için söylüyorum, cinlere cin derseniz "aa bizden bahsediyorlar" deyip, hemen yanınızda biterler ve biraz da güzel bir karı-herifseniz, üstümüze iyilik sağlık musallat olabilirler ama diyelim ki odada bir cin var ama "üç harfliler" diyerek bahsediyoruz, hiç oralı olmazlar, sadece acaba bu üç harfin ortasında "i" var mı? diye işkillenebilirler ama ayıkamazlar.

Çağırmaya gerek varmı onlar ile zaten kankayız sabah bi kalktım geçen sene ellerim yer yer kına olmuş başka bişey sanıp yıkayım dedim yok baktım ki beni düğüne götürmüşler gezdirmişler kına mı da yakmışlar şöyle kanka reelde yok inanın Teşk ederim canlarım

Geri