Üç çocuğunu bırakıp komşuya kaçan kadın.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Aynı şeyleri yazmak da istemiyorum ancak anne-baba olmak herkese uygun değildir ve bu sebeple eş seçerken, annelik / babalık yapabilecek vasıflara sahip mi diye dikkat etmek gerekiyor.
Benim sokakta baktığım kedilerden biri doğurdu 1 hafta sonra kayboldu ne oldu hiç bilmiyorum bebekleri vardı 3 tane öylece kaldılar ben aldım yine sokaktan bi kedi vardı yeni doğuran onun olduğu depoya koydum sahiplendi üçünü de. Hatta bugün emzirirken gördüm :emoji_hugging: hayvanlar kendinden olmayana sahip çıksın insanlar da doğurup atsın işte başka kocaya falan kaçsın.....

zincirlerini ve toplumun kendisine yüklediği sorumlulukları kıran bir çılgın gördüm videoda… özgür hayatında sana mutluluklar dilerim dişi che…
Carpe diem baby afshdh

Benim sokakta baktığım kedilerden biri doğurdu 1 hafta sonra kayboldu ne oldu hiç bilmiyorum bebekleri vardı 3 tane öylece kaldılar ben aldım yine sokaktan bi kedi vardı yeni doğuran onun olduğu depoya koydum sahiplendi üçünü de. Hatta bugün emzirirken gördüm :emoji_hugging: hayvanlar kendinden olmayana sahip çıksın insanlar da doğurup atsın işte başka kocaya falan kaçsın.....
@Emare ciğim eş seçiminde artık kriterler çoğu zaman karakter üzerinden şekillenmiyor ve bu sebeple de annelik / babalık yapamayacak birileri maalesef çocuk sahibi olabiliyorlar.

@Emare ciğim eş seçiminde artık kriterler çoğu zaman karakter üzerinden şekillenmiyor ve bu sebeple de annelik / babalık yapamayacak birileri maalesef çocuk sahibi olabiliyorlar.
Zorla evlendirilmekte etkili ya da toplum baskısından dayatmalardan. Sonrası belli zaten maalesef

kiskanma ruhlarimi bozuk aceba
yada akil meleklerimi terk ediyor
kaca kaca komsuyumu buldun
inek kadin ayril al cocuklarini yanina
istedigin erkekle evlen

Severek evlenilmeli... sevginin olmadığı yer asla çekilmezzz. Sonuçları böyle olur işte...

sevmek kolay deyil sevmedende evlenmenin bir anlami yok

Geri