Üç çocuğunu bırakıp komşuya kaçan kadın.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Kuzenimin eşi 2 çocuğunu bırakıp kaçtı çok acı bir durum biri daha 3 aylıktı o annesini tanımıyor bile diğeri 5 yaşında filandı ama o da annesini sevmiyor ve istemiyor.
7 senedir kadın çocuklarını görmeye dahi gelmedi bazen okulu arayıp kızını istiyor ama dediğim gibi kız annem öldü yok benim annem diyor.

Çocukların günahı ne yani.. Bir ömür annesiz babasız geçer mi.. Ne anlatacak anıları olacak ne yaşayacak ümitleri.. Düşünsenize başka anne babasıyla vakit gerçiren çocukları görünce nasıl bir burukluk yaşayacaklarınız.. Yazık..

Ev dileniyo pzmnk.

Ne ala memleket siz onunuze gelenle evlenin ucer beser cocuk yapin sonrada sicak yuva diye soylenin

Son düzenleme:
Kuzenimin eşi 2 çocuğunu bırakıp kaçtı çok acı bir durum biri daha 3 aylıktı o annesini tanımıyor bile diğeri 5 yaşında filandı ama o da annesini sevmiyor ve istemiyor.
7 senedir kadın çocuklarını görmeye dahi gelmedi bazen okulu arayıp kızını istiyor ama dediğim gibi kız annem öldü yok benim annem diyor.

vahim bi durum ama dünya hali yapacak birsey yok basa gelen mecbur cekiliyor

rezil kepaze kadindan ALLAH korusun

Aci ve uzucu bir durum cocuklar icin.

Şu komşular da tam olarak ne var, ben hiçbirini sevmiyorum da......

pembe saçlı , siyah cerceveli gozluk takan lezbiyen aktivist vegan ekleme postu

Kaçar tabi. Maskeyi bile ters takan adamla ömür geçmez.

Aynı şeyleri yazmak da istemiyorum ancak anne-baba olmak herkese uygun değildir ve bu sebeple eş seçerken, annelik / babalık yapabilecek vasıflara sahip mi diye dikkat etmek gerekiyor.

Geri