üç buçukçu

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
evlilik konusunda benden alabileceğiniz en klas tavsiye; oturacağınız mevki çok önemli arkadaşlar. evinizin yakınında tramvay, avm, hastane, eczane, market, okul, sinema, stadyum, meyveci, zebzeci olması ya da olmaması hiç ama hiç önemli değil. inanın bana. bana inanın. siz bütün bunların avantaj olduğunu mu sanıyorsunuz? avantaj sanıyorsunuz değil mi? işte size gerçek bir tüyo! gerçek avantaj!

"evinizin yakınında sakın üç buçukçu olmasın". kesinlikle çok önemli ve kritik bir nokta. çünkü evinizin yakınlarında bir üç buçukçu olması, maddi anlamda size diğer saydığım bütün avantajlı durumları bertaraf eder.

gün içerisinde masum masum çalışıyorum. zırt telefon "aşkitom üçbuçukçuda çamaşır teli buldum 15 tl aldım hihihi" zırt telefon "aşkitim üç buçukçuda sana söylediğim uzun saksıdan vardı renkli bi de fesleğen gelmiş onu da aldım bi de toprağım yoktu onu da aldımm ^^ :şirinlik: :şirinlik: " zırt telefon "aşkmmmm üç buçukçuya çok güzel ...... (bitmiyo ) şeyler gelmişşşş noluuyyy alaliimm :bebekkonusması: "

kaynanaya gidecez "aşkım annemlerin ordaki üç buçukçuya bakabilir miyiz bi" anamlara gidecez aşkım "annenlerin orda üç buçukçu" "lüffeennn sadece bakiceuzdfeg"

her seferinde kanıyorum her seferinde aldanıyorum. lanet olasıca pazarda bile var bu şeytanlar. artık ben isyan noktasına geldim. iflahımı kuruttuğunu açıkça söyleyebilirim. evlendiğim günden beri üç buçukçuya kaptırdığım parayı hesaplasam dudağım uçuklar. son olarak konuyu yeni icat ettiğim atasözüyle kapatıyorum.

ev alma üç buçukçu aç

Üç buçuk üç buçuk üç buçuk mu attırıyorlar adama. lskjsksj Ay ne güldüm ya. xd
Üç buçukçu işine mi girelim?:p

Ahaha ya :D Ben alacak bir şey bulamiyorum oralarda hic yeni evli ve ev hanimi olmadigim için sanirim ;d
Esinizi çok merak ediyorum. :) Çok tatli biri canlaniyo gozumde siz böyle anlatinca.

Ya ben eve gelirken annemin arayıp "Kızım gelirken bizim burdaki üçbuçukçuya bi uğrayıver , rengarenk leğenlerden gelmiş istediğin rengi seç al " dediğini bilirim. Ama cidden güzel şeyler oluyo , annemle dip bucak geziyoruz üçbuçukçuları : p

Benim ev tutacağım yerde de 3,50 çu var vallahi. Bak bunu öğrendiğim iyi oldu. Lakin yinede oradan tutacağım evi.

En iyisi siz 3 buçukçuyu yerinden edin rahatlayın :D

Bir şeyler alırken sana danışması bir şükür sebebi olmalı.evlilik zor zanaat usta tuz deyip vız denilen Atasözünün tam manasını anlatımınla iyice idrak ettim.

A101, Şok ve BİM daha beter.Her bir halt geliyor.Mecburen alıyoruz -.-

Üçbuçukçuyu devral başka türlü rahat edemezsin livmi.

Geri