~ у α S α м α к ѕ α .. у α S ι у σ я υ м /!\

• Kullanıcı Han
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Üye Günlüğü
Konu sahibi son olarak 593 gün önce görüldü
deniz-dag-kiz.jpg

Kaybetmekten korktuklarınız sizi nereye koyduğunu bile hatırlamıyor...
Yani demem o ki , kimse için çayınızı soğutmayın.
Ne diyordu Voltaire ?
İş paraya gelince , herkesin dini aynıdır

FB_IMG_1653562934490.jpg

Birine seni iyileştirme izni verdiğin zaman , kanatma izni de vermiş oluyorsun.
Çünkü ; seni iyileştirdiğini gören seni nereden kanatacağını da öğrenmiştir.

FB_IMG_1651783511190.jpg

Yolun güzelliğinden ziyade , yoldaşın samimiyetini arıyoruz.
İşte o zaman yokuşuna da razıyız , çamuruna da..
Kalbe dokunmayan her şey eksiktir

MFWP5ou.png

İyi insan nasıl olmalı diye tartışarak daha fazla vakit kaybetme. iyi insan ol​

Hadi simit satanı anladım, kestane satanı da.
Peki ya dost satan, o da mı ekmek parası?

AEJSKLZ.png

Öyle anlaşılıyor ki yaşamakta diretiyoruz. Sonra yine ilgisizlik iniyor üzerimize.

Düşüncesine dahi katlanamayıp başına gelirse öleceğini sandığı her şeye alışıyor insan...

Neden güzel şeyler zamanla olur da kötü şeyler paldır küldür girer bir anda insanın hayatına?

FB_IMG_1687029397465.jpg

Varlığı bir şey kazandırmayan insanların , yokluğu hiçbir şey kaybettirmez...
Nokta..

FB_IMG_1691847852599.jpg

Zaman nasıl da yıkıyor her şeyi,
Bir bakıyorsun,
Gitmem ..dediğin yerdesin,
Bir bakıyorsun,
Söylemem .. dediğin sözdesin.

FB_IMG_1698944209146.jpg

Dost ayağı yapıp göttt ayağına yatan bir dünya insanla tanıştık. Güneş ne taraftaysa postunu oraya seren yavsaklari da hiç hesaba katmiyoruz:(

Cidden hiç hata yapmayacak ve hiç hataya düşmemiş bir insan mısın ? Bu kadar mükemmel misin sahiden ? Okuyorum da hep birilerine giydiriyorsun sanki hiç hata yapmamış gibisin tuhaf

FB_IMG_1699136257988.jpg

Beni, senin gibi bir'de annem terketmişti , hala göbeğimde durur onun yokluğundan kalan çukur.
İnsan yalnızlığa alışmaya başladı mı , boydan boya yürüyüp geçiyor , şuraya basmadım. kalmıyor artık.

FB_IMG_1706825293143.jpg

Ben samimiyetsizliğin her halini en çıplak haliyle görmüşken, kimse benden polyanna kılığına girmemi beklemesin. İnsanlara tanıdığım şans kadar benden gidenleri bir ben bilirim. Her adım attığımda ve her el uzattığımda, zor günlerinde yanında olduğum insanların nasıl bana sırt döndüğünü bir ben bilirim. Artık dünyamın merkezine kendimi koydum. Bu halime bencillik diyenler, zamanında kendilerini adam yerine koyduklarımdır. Sırtımdan vurduklarında hissettiğim acıyı bir ben bilirim. Beni bilen böyle bilsin. İster saygı duysun bana, ister silsin. Kendi yolumda nasıl yürüyeceğimi kimseler bana söylemesin. Varacağım yeri Allah, duracağım yeri ise bir ben bilirim.

Seni kim üzdü kurban olayım gidip kızıcam.. okudum enerjim gitti depresyona girmek üzereyim

Yemediği bol kalmadığı halde , her işi rast giden şerefsizlere bir ben mi ayar oluyorum. ?

Ben bıraktım o işleri , herkes ait olduğu yerde kalmalı artık.
Mesela aşk şarkılarda , ayrılık şiirlerde.
Ben’mi ?
Ben henüz bulamadım daha ait olduğum yeri.

FB_IMG_1706825476046.jpg

Geri