twitterdan sütyen dilenen kadın

Konu sahibi son olarak 2075 gün önce görüldü
evet vardır, bunlar sadece sütyenle sınırlı değil, çanta, ayakkabı, jartiyer vs vs gibi liste uzatılabilir..
hayatımda gördüğüm en utanmaz insanlardandır,
böyle aciz insanlara hediyeler alarak neyi amaçladığını bilmediğimiz anadolu kekolarına girmiyorum bile.

telefonum bozuldu, yeni iPhone modelleri de iyiymiş, karşılıksız alacak enayi arıyorum <3

images

siLex beyefendi sapa sağlam adamsınız, eliniz tutuyor ayağınız tutuyor kod yazacağınıza dilensenize.

Aslında senin ya da Oggy 'nin fotoğrafıyla twitter hesabı açıp insanları mı dolandırsak?

mesleğiniz ne diye sorduklarında, e-dilencilik ya da e-dolandırıcık diyelim o halde çok havalı duruyor ben varım bro, cazibemi ve çenemi doğru yer ve zamanda kullanabilirsem herkesi aldatabilecek bir potansiyelim var gibi! bukalemun gibi adamım,

Neden yemek yok?: (rus) e sen getirseydin yapardım, o esnada törpü yapar. Sonra adamı sokar banyoya ne istiyorsa açıktır, bizim ayşeler, emineler gibi farkli isteklere Allah belanı versın helal dururken haram olmaz vıdı vıdı da saydırmaz. Adamı fazlasıyla memnun eder yollar.
Bildiklerim bu kadar..D

Uslu bir çocuğum, Twitterim mıwiterim yok. Kötü kızlar ne ister? onu da bilmem. Belki manalı konuşma adına bir şeyler istiyorlar. Bazen kızları anlayabilmek zor oluyor. Bir şey söylüyorlar, üç gün düşünüyorum ve ne demek istendiğini çözemiyorum.

Parası mı yok, göğüsleri açıkta mı kalmış nedir olay ben anlamadım ? : )
Yoksa dilenme hastalıgı falan mı ?

Alıverdin, şimdi de gel de takıver(mi demek istiyor?)

Geri