Twitter

Konu sahibi son olarak 3074 gün önce görüldü
* hayatında olup bitenleri "140 " karakter sınırı ile dünyaya duyurmanı sağlayan sosyal ağ

* ünlülerin daha sık kullandığı beğendiğin kişileri takibe alabildiğin ve her ne yazdılarsa anında gördüğün sanal ortam

* gündemde ki konuların tt olduğu ve bunlara yorum yapmana fırsat tanıyan mekan

İnsanların o an ne düşündüklerini ne yaptıklarını nerede olduklarını vs. yazılı olarak notlarla ya da linklerle paylaştıkları bir microblog sitesi.

*Ünlülerin bile tutkunu olduğu bir paylaşım alanı.

*Twit , face yoksunu biriyim :p

Türkiye'de pek yaygın olmayan,Facebook'un aksine birçok ünlünün gerçek hesaplarını barındıran site.

Facebook'un papucunu dama adan ve Facebook'tan daha çok halta yarayan bir akıl işi.

4 senedir kullandığım gayette güzel bir platform facebook'dan daha çok yararlı olduğu kesin (:​

aktif olarak olmasa da günde en az 1 kez baktığım arada hastanglere yazdığım bazen arkadaşlara laf attığım ama asla yok ben banyoya giricem yok ben çok sıkıldım yok ben gezmeye gidiyorum minvalinde paylaşımlar yapmadığım takipçi sayısının borsa gibi devamlı inişli çıkışlı olduğu zeka ve sidik yarıştıranlarında içinde olduğu eski sevgililerin birbirlerini devamlı takip ettiği ve bolca abaza tipli erkeğin kız peşinde koştugu garip bir yer.

Düşüncelerini paylaşabildiğin,oyun isteği gelmeyen diğer sosyal ağlara göre daha düzgün bir ortam

Çok renkli bir yer. Facebook'a göre daha samimi.
FENERBAHÇE için açmıştım. : )

İlk başladığında sıkıcı geliyor, çevren oluşunca kopamıyorsun..

Takıldıkça insan zevk alıyor ama beni bi yerden sonra sıkıyor..3-5 ay sonra tekrar sarmaya başlar :D

Aşk,siyaset,börtü,böcek her türlü şeyin şeyin korkusuzca konuşulabildiği sosyal platform.
abinin teki baş belası demişti bir ara,uykularını kaçırmıştı. açıldı,kapandı yalama oldu.
twitter yetkilileri illallah etmiştir Türkiye'den..

Şifremi sene bir kez hatırlarım bakar çıkarım
sevmedim hiç

Geri