Z
Z3yn3P
Ziyaretçi
Ziyaretçi
twitter fatmagül evlendi geyikleri
twitter fatmagülün düğünü geyikleri
twitter fatmagül evlendi geyikleri 3 mayıs 2012
-Fatmagül evlensin,gerdeğe girsin ve şu dizi bitsin reklam arasında dua ettim mukaddes sorun çıkarmasın diye dizi seneye kalır vallahi
-Fatmagül de bugün nihayet evleniyor valla kaç bölümdür bu anı bekledim
-Fatmagül bile evleniyor siz hala oturun emi
-Kızlar toplaşın ağlayacağız Fatmagül evlendi biz hala "paraya karşı emeğin savaşı" diye sokakta bağırıyoz.
-Fatmagül Bihter olmuş
-Hürrem Parfümü, Sıla Tokası, Feriha Kolyesi.. Hepsini Yaptılar Da Bi Fatmagül'ün Yengesi Yakalı Bluz Yapmadılar. Yazıklar Olsun!
-Kerim'e bir damat tıraşı yapsaydılar bari
-Fatmagül seneler sonra o mavi boncuklu kolyesini çıkarttı diye sevinemedin bile o düğünde taktiği beyaz boncuklu kolyeyi gördükten sonra..
twitter fatmagülün düğünü geyikleri
twitter fatmagül evlendi geyikleri 3 mayıs 2012
-Fatmagül evlensin,gerdeğe girsin ve şu dizi bitsin reklam arasında dua ettim mukaddes sorun çıkarmasın diye dizi seneye kalır vallahi
-Fatmagül de bugün nihayet evleniyor valla kaç bölümdür bu anı bekledim
-Fatmagül bile evleniyor siz hala oturun emi
-Kızlar toplaşın ağlayacağız Fatmagül evlendi biz hala "paraya karşı emeğin savaşı" diye sokakta bağırıyoz.
-Fatmagül Bihter olmuş
-Hürrem Parfümü, Sıla Tokası, Feriha Kolyesi.. Hepsini Yaptılar Da Bi Fatmagül'ün Yengesi Yakalı Bluz Yapmadılar. Yazıklar Olsun!
-Kerim'e bir damat tıraşı yapsaydılar bari
-Fatmagül seneler sonra o mavi boncuklu kolyesini çıkarttı diye sevinemedin bile o düğünde taktiği beyaz boncuklu kolyeyi gördükten sonra..