Twitter drogba geyikleri - drogba sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3071 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Twitter drogba geyikleri - drogba sosyal medya geyikleri - drogba ile ilgili komik sözler 2013

Dün akşam oynanan Akhisar belediyespor maçında maça girdikten sonra ardarda iki gol atan Drogba, İLk çıktığı karşılaşmada böyle bir rekor kırınca twitter sallandı. İşte Drogba ile ilgili Twitter geyikleri:

Yok artık Drogba! Utanmasa ülkeye sağlık kontrolüne geldiğinde atacaktı.

35 Yaşında Bir Şey Yapamaz Diyenlere Bugün Sadece 20 Dakika'da Cevap Veren Adama; Didier Drogba Denir :)

Eğer uslu birer çocuk olmazsanız Kadıköy'deki maça Drogba ve Sneijder'i getirmem siz de canlı canlı görememiş olursunuz!!!

Rıdvan Dilmen'den özeleştiri: "Drogba bu gece 'Benden şüphe etme Rıdvan Hoca, ben futbolcunun feriştahıyım' dedi resmen.."

evet o 34 yasinda olabilir ama biz ona drogba diyoruz :-):-)

Drogba ile GS vites değiştirdi Sneijder bile !!!

değilde Drogba golden sonra ellerini yana açarak koşuyo ya,kendi takımın için yapınca daha bi hoş oluyormuş :D

#didierdrogbahahahahahajajajajajajajajjaahahahahah ahhaha

drogba, mahallede çocukların maçına dalan abi gibi.

drogba'yi sneijder'i alin kadikoy'e gelin artik, boşverin fasulyeleri ;)

Drogba, Hagi'den sonra gelen en büyük yıldız.

Drogba: Dünyada gördüğüm en iyi taraftar Galatasarayda.

Ve Bu Arada Dün Gece 'Drogba' Attıgı Golle 3.Boğaz Köprüsünün Temellerinide Atmış Bulunmaktadır :) Hayırlısı Olsun ;)

dün kendime sordum; bir forvet oyuncusu ne kadar büyük olabilir ki? Drogba golü atınca demekki büyüklük böyle oluyormuş dedim.

Günaydın güzel insanlar. Günaydın Drogba, Sneijder. Günaydın daninin rövaşatası. Günaydın aslan taraftarlar. Saygılar Marinyo reyiz.

Dunki 2 gol : drogba sneijdere sneijder buraga burak drogbaya gol! Drogba sneijdere sneijder drogbaya drogba buraga gol!

Eğer uslu birer çocuk olmazsanız Kadıköy'deki maça Drogba ve Sneijder'i getirmem siz de canlı canlı görememiş olursunuz!!! - Ünal Aysal

Drogba oyuna girdikten sonra Sneijder in farkını görmüşsünüzdür ... Bu ikili anlastı bile tehlikenin farkındamısınız !

Rüyamda CL finalini oynuyorduk, rakip Barça'ydı, son dakikalarda Drogba kafayla gol atıyordu biz çıldırıyorduk. ÇOK GÜZELDİ...

drogba ölmüş dediler ölüsü bile yetiyo dedik DrogbaVurdu GolOldu KadıköydenDuyuldu

DROGBA mahallede çocukların maçına dalan abi gibiydi

Rıdvan Dilmen: "Drogba konusunda acabalarımı askıya aldım." ifadelerini kullandı.

Son dakika: Galatasaray Didier Drogba ile anlaştığını borsaya bildirdi. Kaynak: Internet Explorer

Dünkü maçta Drogba'nın her bacağını akhisardan bir kişi tutuyordu.

Drogba' nın golüne mi sevineyim yoksa Drogba gol attıktan sonra ona doğru koşan Sneijder' in varlığına mı?

Uyandigindan beri drogba'nin dün aksamki golünü tekrar tekrar izleyip, hem gözleri dolan hem de 'move to da gyal dem' yapan bi ben miyim lan

Drogba Gs formasiyla gol atiyor,sneijder sirtina atliyor, arkadan sabri geliyor sariliyorlar denge menge kalmadi. Bismillahirrahmanirrahim!

Drogba'yı Galatasaray formasıyla gol atıp, o kendine has gol sevincini yaşarken de gördüm ya artık huzur içerisinde ölebilirim.

Fakir bir ailenin çocuğu olan Drogba, küçükken hep iç çamaşırsız top oynadığı ve buna alıştığı için futbol oynarken asla iç çamaşırı giymez

instagram'ın dramı: drogba geldi kedi bitti

-Adın ne? +Didier Drogba -Ayh ne güzel isim, anlamı ne? +Cennetten yeryüzüne düşen gol makinesi

Altın gününe girelim iste sıramı vereyim Didier Drogba!

Maç 0-0 gider sevinirsin Drogba oyuna girer 7 dakkada ortalığın .....! tozunu attırır hevesin kaçar.

Galatasaray'la maçlarını Drogba'dan önce oynamış olan takımlar çok şanslı!

Drogba yazıyor..yazıyor..yazıyor..

Drogba online oldu.

Yıllar önce 3.ligde oynayan Akhisar bugun Drogba ve Sneijder'e rakip oldu.Futbol işte.

Drogba değil Dr.ogba gol üzerine doktora yapmış adam.

Drogba'ya Çin malı dediniz , Çin'i bilmem ama siz mal oldunuz. DrogbaVurdu GolOldu KadıköydenDuyuldu

Gunaydin. Drogba, Sneijder, Selcuk Inan, Burak Yilmaz, Muslera'nin oynadigi takimin taraftariyim.

Frank Lampard, Drogba için "dünyadaki en iyi golcü" diyor. Adam golünü yazıyor. Hâlâ çamur atıyorlar. Yuh!

c46tcx

Schalke’nin kalecisi Hilderbrand “Drogba gerçekten büyük bir yetenek. O her kalecinin çekineceği bir golcü. Ama ondan çekinmiyorum” dedi.

-Adınız nedir? +Ünal Başgan -Ne anlama geliyor? +Barış'lı, Mustafa Sarp'lı kadroyu Drogba'lı, Sneijder'li hale getiren büyük insan tanesi...

DROGBA tam 2 bin 500 G.Saray forması sipariş etti. Yıldız futbolcu bunları ülkesine gönderecek.

drogba forması 40bin satmış ulan 135den 5.400.000 tl eder yarısı çıkmış zaten fiyatın bide tur atlatsalar 2 transfr bdavaya gelir btti gitti

Dun Chelsea taraftari Londrada sari kirmizi yaziyla DROGBA EFSANE pankarti acti sosyal medyada da Abramovice tepkiler vardi

Meireles 10 milyon € bonservis+4 yıl için 10 milyon €.. Drogba herşey dahil 1.5 yıl için 10 milyon €.. Hakikaten Aziz Bey bu işi biliyormuş!

Gökmen Drogba Özdenak

BDVzR8YCIAEpZ6Z.jpg

- 6 puan nedir ki olm 2 hafta kazanırız olur biter. + O kazandığınız iki haftada bizim de kaybetmemiz lazım ama? BİZ? DROGBA FALAN HANİ?

Galatasaray '' Drogba'sız kazanmaya alışmalı."- Aykut Kocaman .

Çıktığı ilk maçta 1 gol atan, 1 de asist yaparak takımını galibiyete taşıyan Drogba, Dünya'da da yankı uyandırdı.

Webo : Drogba ile karşılaştırılmam doğru değil. Kariyeri ve başarıları ortada. O Dünya'nın en iyisi.

BDQZ_bvCQAANYdz.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri