Twitter doları konuşuyor!

Konu sahibi son olarak 23 gün önce görüldü
Dolar/TL'nin 7,29'u aşarak rekor kırması sosyal medyada gündem oldu. Vatandaşlar doların yükselişine tepki gösterirken fiyatlar karşısında şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Twitter doları konuşuyor!

7,29’u aşan dolar/TL kuru sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi oldu. Kimi vatandaş kurdaki yükselişi eleştirirken kimi ise ekonomi yönetimini eleştirdi. Gelen yorumlardan bazıları şöyle:
Fırat Tanış (Oyuncu)
tanis.png

Yıldırım Kaya (CHP Milletvekili)
kaya.png

Mustafa Sönmez (Ekonomist-yazar)
sonmez.png

Turan Erbaş
erbas.png

Aykut Cantemiz
cantemiz.png

Muhammed Vefa
vefa.png

Özgür Ekici
ekici.png

Cemil Bayhan
“Döviz büroları alış satış farkını öyle bir bırakmışlar ki sanki merdivenden 8-9 birden iniyoruz. #dolar”
trends.jpg

Saat 16:25 itibariyle Twitter’da en fazla konuşulan konu dolar.

sözcü

Döviz ve altının yükleşi durmuyor. Konuşulması çok doğal.

Bu forumdaki bazı kişileri şu konuyu etiketleyin yav Böhöhöhöyt
2023 de 1 dolar 1 tl olunca ben bunları görücem biraz destek olsanız keşke
köstek olmasanız. nolacak kardeşim dolar 7.50 olduysa? türkiye gibi cennet bir ülke daha varmı yok

hani akp sevicileri nerdeler bi tek ben burdayım nasıl savunucam şimdi gelsenize oglim.
2023 de 1 dolar 1 tl olunca ben bunları görücem biraz destek olsanız keşke
köstek olmasanız. nolacak kardeşim dolar 7.50 olduysa? türkiye gibi cennet bir ülke daha varmı yok
AKP sevicileri bu konularda tıy!!! Çok bekersin desteklerini. Büyük ihtimal Dolarlarını gömdükleri yerden çıkartıp Resi desteklemek için yarın bozdurmaya hazırlanıyorlar. Tabii yersen.

1$ 10 lira baremini, çeyrek altın 1.000 lira baremini geçecek diyorlar.
Zengin olma ihtimalim loading.

bnde bankadaki 40bin dolarımı ve 160 çeyrek altınımı bozdurmayı düşünüyom

Nicomedia geçicek dolar 10 tl yi finans uzmanı arkadasımla konustum ayrıca cem uzan da twit atmış geçicek diye :S

AKP sevicileri bu konularda tıy!!! Çok bekersin desteklerini. Büyük ihtimal Dolarlarını gömdükleri yerden çıkartıp Resi desteklemek için yarın bozdurmaya hazırlanıyorlar. Tabii yersen.

lol alayı fakir zaten, ayasofya onlara yetiyor, ayda bir dobloyla üsküdar sahie pikniğe gidip dumana boğsalar ortalığı yeter

Geri