Twitter bamba geyikleri - bamba sosyal medya geyikleri

Konu sahibi son olarak 3072 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Twitter bamba geyikleri - Fenerli bamba sosyal medya geyikleri

proxy.jpg

Onur Kıvrak, 'Sol Bamba'nın elini uzattığını görmedim' demiş. Biz de inandık tabi!

Drogba golll demek var.Bir de Bamba golll deyip,Trabzonspor'un kendi kalesine attığı gole sevinmek var.İşte bunlar çok ayrı kavramlar

Bamba'nın gülümsemesi mizacından... O golün utangaçlığı da üstüne geldi... şaşkınlıktı o an... Hala yüreği yumuşamayanlar var mı?

Amrabat,Bamba,Eboué,LuaLua falan kim gittiyse döndü Yobo kupa'yı alıp gelecek herahalde derken gerçektende öyle olduya

+Adın ne? -Bamba. +Aaa ne güzel. Anlamı ne? +Defansa düşen ilk gol makinesi " asdfghj

Hayır o değil de, bu KAZLAR, pardon lazlar yine İsviçre'ye protestoya giderler mi? Düşürseydiniz, şimdi yenilmezdik diye? Muuhhaaa Bamba!!

Tabii ki Sneijder, Drogba tartışan adamlardan Bamba'nın iyi bir futbolcu olduğunu söylemesini beklemiyoruz..!

Uzun zaman sonra bugün spor sayfalarına baktım. Hemen hepsi ilk akla gelen 'bamba' esprisini kopyalamıs.

Trabzonspor 0-3 Fenerbahçe | Ahmet Çakar : FB Bamba'ladı

Golden sonra Bamba'yı bir kişi bile teselli etmiyor. Lanet olsun sizin gibi takıma. Ruhsuzluk iliklerinize kadar işlemiş.

Bu haftanın maç özetlerini seyrediyorum da, siz Bamba'ya çarpıp olan gole seviniyosunuz, biz Drogba'nın attığı gole. Hayat çok garip...

Maçtan sonra Trabzon’da hangi şarkı yasaklanabilir? a)Kupa Kızı Sinek Valesi b)Bağlamam Üç Telli c)La Bamba d)Hepsi

Bamba: "Emre Belözoğlu bana pis Bamya dedi."”

Buraya yazayım da unutmayayım sonra. Bamba'yı kesinlikle almayacağım. -Ünal Başgan

O değil de, Aykut Hocanın Bamba'nın kendi kalesine golünde sevinmeyip Baroni'nin ve Gökhan Gönül'ün golünde şükretmesi! Adam adam..

Şike var arkadaşlar Sol Bamba'ya teşvik primi verdik

Olmadı bi ' bamba ' patlatırız mutluluk dileriz. - Bir Trabzonlu

fenerbahçe yeni golcüsünü buldu bamba

Fenerbahçe'nin 3. golü sayılmamalı. Top Bamba'ya çarpmadı çünkü...

Aykut Kocaman BAMBA'yı niye çıkarttı yahu bilen var mı ? 2-0 Garanti skor değil çünkü

Sadri Şener: Golleri Bizim Oyuncumuz Bamba attı, 3 Puan'ın bize verilmesi Gerekiyor.

Aykut Kocaman ''Alex''in attığı gole sevinmiyodu, Bamba iki tane attı sahayı turladı.

Trabzon'un yediği 2 gol twitter'a Bamba gibi düştü.

Bamba bir de assist yaparsa haftanın futbolcusu olabilir.

Allah'ını seven topu Bamba'ya atsın

Buraya yazayım da unutmayayım sonra. Bamba'yı kesinlikle almayacağım.

Oğlum bu ne lan bütün golleri Bamba atıyor.

Bamba'nın Para Sayarken Görüntüleri Var.Açıklayabilirse Sorun Yok.

Hoca ; Bamba'yı tutun bamba'yı tutun

Gizli özne Bamba

Bamba bugün intihar etmese iyi oasdfsalndfça

Maç sonunda Bamba'nın uçak biletleri bizden.

Sol Bamba gizli gizli jöle kullanıyor bence. Herif ters hatrick yapacak la ahahahahaha

Kaleci Onur, Bamba'nın elini sıkmadı. Trabzonspor Yönetimi'den ırkçılık ile ilgili açıklama bekliyoruz.

Onur, Bamba'a küstü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri