Twiter Hakkında

Konu sahibi son olarak 3770 gün önce görüldü
Arkadaşlar İşitme Engelliler Platformu olarak bazı şeyleri işitme engellilere anlatmaya çalışıyoruz.Engellilerin sorunlarını giderebilmek için hak arayışlarına gelme noktaları sayesinde bazı uygulamalarımız sayın bakan tarafından yapıldı.Ancak bazı sorunları bakanımıza duyura bilmek için işitme engelli bireylerin bizzat Twiterden sosyal medyayı takip edebilmesi ve sorunlarımızı duyurabilmek bakanımızın dikkatini çekmek için twiter kullanmaları gerekiyor ama işitme engelli bireyler twiteri pek anlamıyorlar.Millet yazarak anlamadığından basit bir twitter öğretme kılavuzu hazırlamak gerek ne yapabiliriz yardımcı olabilrmisiniz ?

Tebrik ederim oldukca guzel bir düşünce tweet kullanmadigim icin hic bir bilgim yok fakat arastirma yapacağım eger birseyler bulursam burda paylasirim
Umarim olumlu sonuçlar elde edilir ve amacıniza ulasirsiniz

Tebrik ederim oldukca guzel bir düşünce tweet kullanmadigim icin hic bir bilgim yok fakat arastirma yapacağım eger birseyler bulursam burda paylasirim
Umarim olumlu sonuçlar elde edilir ve amacıniza ulasirsiniz

Arantir sağol kardeşim böyle birşey arıyorum Başkana gösterdim bakalım beğenirse uygulamaya başlarız Kırmızı senelerdir uğraşıyoruz yürüme engelli görme engelli bireyler bir nevi bazı konulardan yararlandılar ama resmi gazetede yürürlüğe giren Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Yönetmeliği işitme engellileri hiç kapsamıyor mesela :)

Arantir sağol kardeşim böyle birşey arıyorum Başkana gösterdim bakalım beğenirse uygulamaya başlarız Kırmızı senelerdir uğraşıyoruz yürüme engelli görme engelli bireyler bir nevi bazı konulardan yararlandılar ama resmi gazetede yürürlüğe giren Erişilebilirlik İzleme ve Denetleme Yönetmeliği işitme engellileri hiç kapsamıyor mesela :)

rica ederim ne demek. böyle bi şeye destek olabilmek için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. eğer 0'dan yapılacaksa grafiker arkadaşlarım var onlara da sorabilirim böyle bi şey yapabilir misiniz diye.

cicim sende açsan iyi edersin :) ben sana ögretirim yazarak :D bi sen kaldın bizim gruptan

güzel düşünceymiş bakanı kutlarım umarım başarılı olursunuz bartu güzel bir link atmış zaten benim aramama gerek kalmadı :)

cicim sende açsan iyi edersin :) ben sana ögretirim yazarak :D bi sen kaldın bizim gruptan

güzel düşünceymiş bakanı kutlarım umarım başarılı olursunuz bartu güzel bir link atmış zaten benim aramama gerek kalmadı :)

1 sene oldu 3 tane yasa halen mecliste bekletiliyor artık millette umudunu kesmeye başladı

Meslisteki tipitiplerin kavga ve gürültüden başka bir şey yaptığı yok ki (:

İstedikleri şeyler jet hızıyla geçiyor ama bize gelince yok =)

1 - Türkçe Alt Yazı Sorunu
2 - SGK Cihaz Pilleri Ödemesi Sorunu
3 - İşitme Cihazı Alım Sorunu
4 - ÖTV ve MTV Sorunu
5 - Memurlara Yeşil Pasaport Sorunu

daha saymakla bitmez :D

Geri