twitch

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
arkadaşlar .twitch video yükleme yi biline bana mesaj atabilirmi ....

arkadaşlar .twitch video yükleme yi biline bana mesaj atabilirmi ....
Twitch'te canlı yayın yapınca onu kaydediyor, daha sonra geçmiş video olarak çıkıyor.

Onun da ayarları olması lazım, yayın yaptıktan sonra yayınla diye.

Onun dışında youtube gibi pcden yüklenmiyordur.

Makres klip falan mı alacaksın tam olarak sorun nedir biraz daha ipucu verir misin?

Twitch'te canlı yayın yapınca onu kaydediyor, daha sonra geçmiş video olarak çıkıyor.

pc den olmuyor yani

peki bunu yapmak için mikrofon ve kamera gerekiyor um

peki bunu yapmak için mikrofon ve kamera gerekiyor um
mikrofonla kamera gerekmiyor.
Bilgisayardan canlı yayın yapabiliyorsun ama atıyorum bilgisayarında 3-5 dakikalık video var onu youtuba atar gibi atamıyorsun.
Sadece yaptığın canlı yayınlar kaydediliyor sonra videolar bölümünde görünüyor.

Open Broadcaster Software | OBS sitesinden programı bilgisayarına indirmen lazım.

twitch. tv/ creatorcamp /tr-tr/ sitesinden Yayın Nasıl Yapılır ile ilgili bilgiler mevcut. (link olduğu için aralarında boşluk bıraktım.)

Yayın yapmak için sağ üstte profil resminin olduğu yere gir, daha sonra YAYINCI PANELİne gir.

Soldaki Menüde AYARLAR bölümüne tıkla - YAYIN sekmesinde

Yayın Anahtarı ve Tercihleri - Birincil Yayın anahtarı nı kopyalayıp indirdiğin programa girmen lazım diye biliyorum.​

Biraz uzun iş eğer twitchte yayın yapmak istiyorsan.

Biri daha vardı forumda yayın yapan, @need yapıyor yayın. Ondan yardım isteyebilirsin.
Ben hiç yayın açmadım, teorik olarak biliyorum sadece :D

mikrofonla kamera gerekmiyor.
Bilgisayardan canlı yayın yapabiliyorsun ama atıyorum bilgisayarında 3-5 dakikalık video var onu youtuba atar gibi atamıyorsun.
Sadece yaptığın canlı yayınlar kaydediliyor sonra videolar bölümünde görünüyor.

Open Broadcaster Software | OBS sitesinden programı bilgisayarına indirmen lazım.

twitch. tv/ creatorcamp /tr-tr/ sitesinden Yayın Nasıl Yapılır ile ilgili bilgiler mevcut. (link olduğu için aralarında boşluk bıraktım.)

Yayın yapmak için sağ üstte profil resminin olduğu yere gir, daha sonra YAYINCI PANELİne gir.

Soldaki Menüde AYARLAR bölümüne tıkla - YAYIN sekmesinde

Yayın Anahtarı ve Tercihleri - Birincil Yayın anahtarı nı kopyalayıp indirdiğin programa girmen lazım diye biliyorum.​

Biraz uzun iş eğer twitchte yayın yapmak istiyorsan.

Biri daha vardı forumda yayın yapan, @need yapıyor yayın. Ondan yardım isteyebilirsin.
Ben hiç yayın açmadım, teorik olarak biliyorum sadece :D
çok teşekkür ederim.. :)

rica ederim ne demek. :)

kusura bakma bende yayın yapmadığım için çok bilmiyorum, az çok bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım :)
bu cevap belli eti ne azdan başkaları gibi dalga geçmedin teşekkür ederim gerçekten... :)

Geri