Tv de Bütün Kanallarda Sinyal Yok Diyor

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
Bugün bütün kanallarda sinyal yok yazısı verdi bunun sebebi nedir uydu kanalları tamamen gitti. dayımların evindede aynı sorun var kanalları mı güncellemek lazım

Evet uyduyu güncellemen gerekiyor, frekanslar değişecek Türksata geçiliyor diye kaç gündür haberler çıkıyordu zaten.

Bugün bütün kanallarda sinyal yok yazısı verdi bunun sebebi nedir uydu kanalları tamamen gitti. dayımların evindede aynı sorun var kanalları mı güncellemek lazım

Menüden uydu ayarlarını bulup uydu ekle kısmına girip 11844/2222 yazıp Turksat4a diye kaydet.
Ardından kanal arama kısmına girip 11844/2222 ve şebeke arama açık konuma getirip arama yap bütün kanalları kendiliğinden bulacaktır...

Banada yardmci olun kablolari sokucem az kaldi:D

Menüden uydu ayarlarını bulup uydu ekle kısmına girip 11844/2222 yazıp Turksat4a diye kaydet.
Ardından kanal arama kısmına girip 11844/2222 ve şebeke arama açık konuma getirip arama yap bütün kanalları kendiliğinden bulacaktır...

Akşam eve gidince denicem sonucu yazarım buraya teşekkürler :)

Uydu alıcısı TGKS Uyumlu ise sadece otomatik arama yeterli oluyor.

Otomatik arama yapınca düzelir, sabah bizde de öyleydi; düzelttim ben.
Bknz. Zeki insanın hali başka :p

Otomatik tarama yap patron. : )
Yalnız kanallar gelmiş mi diye diğer giden kanallara bakma çünkü yeni gelenler farklı yerlerde oluyor ve diğer kanallar gittikleri ile kalıyor, anlatabildim mi? :p

Bugün bütün en çok izlenen tv kanallarında sinyal yok yazısı verdi bunun sebebi nedir uydu kanalları tamamen gitti. dayımların evindede aynı sorun var tv kanalları mı güncellemek lazım

Herkes harıl harıl tek tek kanalları girip tarattırıyor yeni uyduya geçtik :)

Cokmu lazmdi bu yeni uydi arkads ya snir oldum haa :/

bizde tv2,showtv ve atv bozuk çikiyo ses var ama görüntü çok çok bozuk

Kardeşim yaptı, oldu.
Yapın, oluyor.
Yapmazsanız, olmaz.

Geri