Tuzak soru

• Kullanıcı Eru
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 46 gün önce görüldü
Asıl amaç, sorulan bu tür sorulara verilecek cevabı bilmek değildir. Ben, hemen örnek vermek istiyorum;
- Aşkım, Fatih çok iyi bir çocuk. Çok da güzel anlaşıyorsunuz. Hiç o kadar iyi niyetli birini görmedim.
Çok iyi biri değil mi?
+ Evet aşkım ya! Dünyanın en iyi insanıdır, biz çok şakalaşırız hiç alınmaz, hatta evlidir ama arabasıyla beni gezdirmekten çekinmez! Bak bana bunu aslında o aldı ama söylemek istemedim yanlış anlarsın diye! Bana çok takılır.................... (bundan sonrası dinlenmez.) Aşkım bakışların neden öyle değişti? Heyy!!
- Hiç.

Bunu genelde kızlar yapar diye bilirdim.: ))))

endofme;1804760]Bunu genelde kızlar yapar diye bilirdim.: ))))

Kız erkek farketmiyor. Ama erkekler daha aptaldır :p Kızlar da kurnaz...

Aptal demeyelim de daha "düz" diyelim.. Bir kız bu soruyu sorduğunda, aldığı cevaplardan bin tane anlam çıkarabilirken, erkek cevaplarken "ee, ne olmuş" havalarındadır, tamamen artniyetsiz..: ))

:)

Ilginc bir ani .

Sorulan soru ya veeilen cevap ne olursa olsun , karsi tarafi tatmin etmeyen sorusudur
Yada
Su kiz ... diye baslayan guzel cirkin vs devam eden , cevap vereni terleten sorudur.

Bir konudaki esas noktalar dolaylı olarak analiz edilir.

İş başvurularında sözlü görüşmeye kadar ulaşabilirseniz aynı yöntem ile karşılaşırsınız. Genelde yazılı başvuru formunda da bir kaç benzer soru çıkar.

Karsi tarafin, istedigini duymak icin sordugu sorudur. Cevabin dogrulugundan ziyade, ana dusuncenin ne oldugu kanisina varilir.

- Ayni soruyu farkli zaman dilimlerinde sormak, manidardir.

Genellikle asıl sorunun cevabını almak için kullanılır. En azından kurgulanır.

Geri