Tuzak Cümleler

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
Ben çok bilincinde değilim bu tür şeylerin.
Bi kuzenim var pek anlaşamayız birgün Bi kıyafet giymiştim hiç yakışmamış demişti. Bende onu dinlemeyip giydim o elbiseyi ondan hariç herkes çok yakıştırmıştı. Sonra anladım ki içten içe kıskandığı için ters köşe yapıp beni giymemeye ikna etmeye çalışıyormuş zalımın kızı :d

Yani işte algı yaratmak için söylenen sözler gibi düşünün :d

@Alavarez bana çok açık bir şekilde yazar mısın ne demek istediğini bekliyorum

Bana gelsene film falan izleriz.
Sadece sarılıp uyuruz.

iş hayatı için bakarsak "esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilecek" olabilir, arkadaşlık açısından bakarsak "kanka sen öde sonra helalleşiriz" olabilir, forum açısından bakarsak "ilk başlarda önyargılıydım ama sonradan sevdim" olabilir kjdfj. özetle "inanma seni silkecek"

alışverişte düşülen tuzakları unutmayalım. dün suwen'in reklamını gördüm 1 alana 1 bedava... geçen gün mağazasında 200 küsüre gördüğüm şeyi şimdi 400 küsürlere fırlatıp 1 alana 1 bedava diyorlar mesela. sanıyorsun ki bedavaya aldım ama sen zaten ona o para verilmez diye vazgeçmiştin... 49.90'dan başlayan fiyatlarla diye gördüğün haberle gittiğin mağazada sadece 49.90'a çorap vardır mesela ama oraya gidene kadar hem yol masrafı yaptın, hem efor, üstüne de gitmişken bi vayt çaklıt, bi yemek derken evinde huzurla bedavaya otururken hiç yoktan zarara girdin... lütfen alışveriş yaparken düşmeyin bu tuzaklara. ve güzel iç çamaşırları içimizde heba olacaksa o parayı vermek yanlış. dışımıza giyelim. teşekkürler.

Sözleşmeye gerek yok avukat hanım, sen davayı kazan ne istersen veririz de hikayedir. sen şu gözlere baksana..

O kız sadece arkadaşım aşkım. valla yanlış anlıyorsun.

O kız sadece arkadaşım aşkım. valla yanlış anlıyorsun.
bu cümlenin üstüne de kızdan kesin bi mesaj gelir... arka planda kızı dürtmüş, git bi mesaj at şüphelenecek... iş tuzak cümlelerden kvşliğe gidiyor, çıkıyorum konudan.
diyetteyken de ''bi tadına bak bi şey olmaz'' cümlesi tuzaktır. ben tadını zaten fazlasıyla bildiğim için diyetteyim şrfsizler....

Ki biz o kızla aynı şehirde aynı semtte kaç kere karşılaştık kim bilir ama işte :d

burası böyle serçeciğim burda herkes mohteşem hiç absürt anısı yoktur herkes mökemmel milleti ezmeyi seferler

o kadar ucu açık bi konu ki, aklımdakileri yazmak için ortamın biraz daha çirkinleşmesi gerekiyor. aeg'den burası seks mi tadında bi şeyler bekliyordum ama toplum normlarına uyan yerli ve milli bi yorumu tercih etti...

bu cümlenin üstüne de kızdan kesin bi mesaj gelir... arka planda kızı dürtmüş, git bi mesaj at şüphelenecek... iş tuzak cümlelerden kvşliğe gidiyor, çıkıyorum konudan.
diyetteyken de ''bi tadına bak bi şey olmaz'' cümlesi tuzaktır. ben tadını zaten fazlasıyla bildiğim için diyetteyim şrfsizler....

abartıyorsun deyip, ayrıldıktan sonra o kızla foto atmıştır.. kevaşelere hayır!
3 kilo verince ya çok zayıflamışsın bence artık diyet yapma deyip iradeni kıranlar da var. bunları toptan yolalım biz ya.

Dün bi arkadaş bacakların baya kalınmış dedi xd gerçi bu tuzak değilll sjnxnsj napim kalınsa belim ince aaaa morallerimi bozmaya çalışıyolar

farklı bir konuda bir anımı yazdığım için bir kullanıcı erotik içerik okumak istemiyoruz yazmıştı, pas geçiyorum, aynı tuzağa düşmeyeceğim.

Geri