Tüylü Bacaklar Kulübü'nde Buluşan 18 Kadın

Konu sahibi son olarak 571 gün önce görüldü
Toplumsal cinsiyet rollerine meydan okuyarak “Tüylü Bacaklar Kulübü”nde buluşan 18 kadın.

İlk bakışta çok kötü göründüğünü düşünenler olsa da tam da bu noktaya dikkat çekmek istiyor kadınlar ve soruyorlar: Niçin tüylerimizi alıyoruz?
Her şeyin doğalının makbul olduğu şu günlerde "Doğal güzellik" anlayışı değişiyor, ama sıra kadınlara dayatılan estetik algılara gelince toplumsal normlar hiç değişmiyor. Ancak buna ses çıkaran kadınlar da yok değil!
Güzellik algısına ve erkek egemen sisteme tepki göstermek isteyen kadınlar "Tüylü Bacaklar Kulübü"'nden fotoğraflarını paylaşarak bir nevi seslerini duyurmak istiyor.
Aslında kadınların söylediği çok basit bir şey var o da erkekler tarafından programlanmış bir güzellik anlayışını reddetmeleri... Tıpkı saç gibi "ister keserim ister uzatırım" mottosuyla da durumu özetliyorlar...
Kadınların "güzel" sıfatıyla tanımlanmasını reddeden ve tüyleriyle de "güzel" olunabileceğini gösteren özgür ruhlu kadınlarla sizi baş başa bırakıyoruz...

1krYEb.jpg

L4EpDz.jpg

rVRg1z.jpg

7bPoDr.jpg

QlWRyA.jpg

XoJBlo.jpg

d20nMZ.jpg

Off neden girdim ki bu konuya.hayattan soğutur bu resimler :/

İrenç, Tiskindirici, Miğde Bulandırıcı, Soğutucu Etkisi Olan Bir Faktör..:icon_kizdim:

Bakmaz Olaydım :T:

Başka ne çıkaracaklar merakla beklemekteyim, boş insanlar, boş işler. Tek dertleri bu galiba milletin

çok şükür ki fotoğraflar açılmadı. (:

Babamin bacagi daha temiz be:hö:
Amac guzel ama hareket anlamsiz kizlar:T:

"benim bedenim benim kararım" mottosunu bu şekil yorumlamış olabilirler.saygı duyarım.
Lakin bu halinizle anca birbirinizikersiniz

Geri