Tuvaletten çıkınca ellerini yıkamayan insan

• Kullanıcı iFt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
Konu sahibi son olarak 900 gün önce görüldü
Iyy böğüresim geldi.
Ne yaparsa yapsın sonuç aynı kapıya çıkıyor.
Tiksindirici mikroplar. :T:

Her iki cinste de olabilir fakat agırlık erkeklerdedir.
Tuvalete girip hiçbir şey yapmadan cıkmıs da olabilir gerçi ama böyle bir durum dahi olsa tuvaletlerin hijyenik olmadıgını varsayarsak mutlaka eller yıkanmalıdır.
Neden yıkamadın diye sorsanız eger büyük ihtimalle cevabı" elime işemedim ki" olacaktır.
Hijyenden bihaberdirler, azımsanmayacak kadar fazla sayıdadırlar.
Plazalardan tutun da, kırsala kadar her yerde vardır bu güruhtan.
Su ve sabunun olduğu yerde şu davranıs yapılmamalıdır.

Ben askerde bunun daha aşmış versiyonunu gördüm; adam wc'den çıktıktan sonra elini yıkamadı, suyu aldı direk ağzını çalkaladı.
Yani ne denilebilir, ne söylenebilir bilmiyorum ama, yeterince mide bulandırıcı bir durum.

buruna barmaq ila müdaxile eden insanlar var

çükü de kalbi gibi tertemiz insanlardır.

sonrasında kahvaltı hazırlamak icin mutfaga girip domates salatalık dograyanlarıda var ööög

Muhtemel mikroplara karşı daha dayanaklı bir bünyesi vardır. Oluyor yani bazen, su kesik oluyor, sıvı sabun olmuyor. Pisiz işte. Şaka bir yana evinde ne yaparsa yapsın ama toplu yerlerde yapmasın mümkünse. Bir de her şeyin temeli eğitim(öz bakım becerileri). Küçük yaşımdan beri dişlerimi fırçalarım, ama abim sonradan edinmeye çalıştı bu alışkanlığı. Bazen süreklilik arz etmiyor onda.

Pisuvara Büyük Abdestini yapan yüzünden Akşama kadar süründük ortaya çıkmadı,el yıkamak mı? Çok Lüks Şeyler Bunlar Bağyanlar..

Anormalmiş gibi yazmışsınız, siz yıkıyor musunuz ki?

G A R İ B .

İnsan yazmışsınız
Yadırgadım

• Beğen
Tepkiler: 0
Geri