Tuvalet kağıdını klozete atanlar vs çöp kovasına atanlar

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
ahaha senin ani sinirlenmelerine hastayım <3 bugün benim suçum ama sezenikom. kısa erkeklere çok yüklendik diye üzülünce dedim bu durumu anca tuvalet kağıdıyla unutabiliriz… hortlattım.
Kisa deme kiz. 150 mi demidti bana klaus. Ay hatirladikca delircem

Ben alaturkayı daha çok seviyorum, tuvalet kağıdını da deliğe atıyorum :)

iyi ki biri sı(ç)arken bile çok fotojeniğim dememiş .s

arnavutköy sütişte böyle bir sıkıntı ile karşılaştım
ortak bir wc idi nasıl oluyor orası muamma sığmadı mı ayırmadılar bilemem (hala aynı mı bakmak lazım)
bildiğiniz banyonuz gibi yapmışlar elimi yüzümü yıkadıktan sonra havlu kağıdı çöpe basıp atarken kanlı dolanmış bir şey gördüm
kan tutar beni midem kalktı kusmamak için direniyorum ama yemeğe felan devam edemedim zaten
lütfen iz bırakmıcak şekilde kalıntılarınızı bırakın ya da gider borusuna salın gitsin
bu da böyle bir anımdır.

Ay size yurt maceramı anlatsam…
Bence çöpe atanlara şükredersiniz…

anlatmayin ya
bu konuyu da arsivleyin artik :((((

Bugün üşenip yazmadığım bu konuya gelelim…
Havlu, tuvalet kağıdı, mendil gibi malzemelerin tamamı aynı yarı mamülden farklı işleme yöntemleriyle elde edilen ürünlerdir. Ana bileşeni uzun-kısa selüloz ve deşe (geridönüştürülmüş selüloz)’ dir. Yarı mamül üretilirken eklenen kimyasallar, çeşitleri, miktarları ve selülozların maruz kaldığı rendeleme vari rifayner adı verilen makinalarla yapılan işlemler sonucunda kağıdın mukavemeti istenilen düzeye çekilmeye çalışılır. Üretilen her yarı mamülden alınan numunelerle yapılan testler ile yarı mamülün kalitesi belirlenir ve buna göre final işlem uygulanır.
Uygulanan final işlem sonrasında farklı markaların ismi altında paketlenerek götümüze kadar gelen tuvalet kağıtları dahil selüloz bazlı tüm kağıtlar doğada çözünebilirdir. Basitçe düşünüldüğünde düşük mukavemetli ve yüksek suda çözünme hızına sahip tuvalet kağıtlarını klozete atmak vatandaşlık görevidir. Bunun haricindeki kağıtların klozete atılması da gayet normal olabileceği gibi bu kağıtların suda çözünme hızı yüksek mukavemetleri gereği düşük olacağından; yoğun nüfusa sahip binalar, umumi alanlar vb. yerlerde klozetlere atılması tavsiye edilmez…

Kimin nereye attigi beni alakadar etmez ama ayni evde yasadigim insan elbette klozete atacak.
Aksi dusunulemezzzz .D

Kimin nereye attigi beni alakadar etmez ama ayni evde yasadigim insan elbette klozete atacak.
Aksi dusunulemezzzz .D
bir de ''klozete mi kusulur yoksa lavaboya mı?'' tarzında bir konusu daha var pleskin... bu konular forumun incileri yağmur hn. o konu hakkında da fikirlerinizi merak ediyorum......

Hala aynı fikirdeyim çöp kovasına atılmamalı.

Geri