Tütün mü daha zararlı sigara içmek mi ?

• Kullanıcı e X a
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Medya
Konu sahibi son olarak 3333 gün önce görüldü
Evet arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi sizce sigara içmekmi daha zararlıdır yoksa tütün içmekmi ? Tütünün zararları nedir, sigaranın zararları nedir ? Bu konuyu bir gün yüzüne çıkartalım.

Bence sigara daha çok zararlı. Çünkü sigaranın içinde kimyasal maddeler vs. var. Ayrıca nasıl hazırlandığınıda bilmiyoruz. Ama tütünü kendin sarıyosun ve nasıl yetiştiğini az buçuk biliyorsun ve içinde kimyasal madde yok.

Tütüne başlamıştım bir ara hem içimi hemde kokusu bana daha ağır geldi bende bıraktım öksürüğüm bile artmıştı demek benim bünye kimyasalı seviyor.. :d

Bence sigara daha çok zararlı. Çünkü sigaranın içinde kimyasal maddeler vs. var. Ayrıca nasıl hazırlandığınıda bilmiyoruz. Ama tütünü kendin sarıyosun ve nasıl yetiştiğini az buçuk biliyorsun ve içinde kimyasal madde yok.

Haklı olabilirsin zaten hic aram yok ikisiylede sadece tutunun daha agır oldugunu duymustum :)

Haklı olabilirsin zaten hic aram yok ikisiylede sadece tutunun daha agır oldugunu duymustum :)
Tütün eğer çok kurutulursa ağır olur, hafif nemli olduğu zaman ve salkımlı bir şekilde olduğu zaman hem hafif oluyor hemde içimi çok tatlı oluyor.

Sigara daha zararli, ama tutunde alisana kadar oksuruk yapiyor baya bir sonra tutun sigara dan daha iyi geliyor .d

Sigara daha zararli, ama tutunde alisana kadar oksuruk yapiyor baya bir sonra tutun sigara dan daha iyi geliyor .d
Aynen öyle :zuha:
1 haftadır tütün içiyorum gayet memnunum. Her gün 8 lira para veriyordum winston'a geçen hafta 5 tl ye tütün aldım 1 haftadır onu içtim daha bugün bitti, akşam almaya gidicem yine :D

sigara içinde zifir, nikotin, karbonmonoksit, benzen, nitrozamin, formaldehit gibi kanser yapıcı maddeler barındıran bir kimyasaldır. tütün ise bir bitki. bunun karşılaştırmasını yapmak bile abes. doğal olan, yani doğadan gelen her zaman daha az zararlıdır.

ha, imkânınız varsa ikisini de kullanmayın.

sigara içinde zifir, nikotin, karbonmonoksit, benzen, nitrozamin, formaldehit gibi kanser yapıcı maddeler barındıran bir kimyasaldır. tütün ise bir bitki. bunun karşılaştırmasını yapmak bile abes. doğal olan, yani doğadan gelen her zaman daha az zararlıdır.

ha, imkânınız varsa ikisini de kullanmayın.
Kullananlar tütünü tercih etsin bence daha az zararlı :cici:

Bi kere tütün organik katkı maddesi yok içinde. :T: :p
Ayrıca sigaradan daha keyifli sarıp içmesi.

tütün nası sigara nası? ben bilmiyom tütünü.

tütün daha berbat ağır çünkü saf sigara işlenmiş ve daha tehlikeli fark var

Sigaranın içinde

Nikotin
Hidrojen Siyanür
Zifir
Karbon monoksit
benzen
nitrozamin
formaldehit
hidrojen siyanit
ve buna benzer birçok kanser yapıcı madde bulunmakta amma tütünün içinde bunlar yok o nedenle sigara içmek daha zararlıdır.

Tütün daha az zehirlidir ve nemli olması yeterlidir ama az nemli olması

Geri