Tuttuğum İlk Balık .pp

🟢 Konu yazarı şu anda aktif

Çok küçüktü, kıyamadım, attım denize. Bu arada ilk kez balık tutuyorum.:dd Bundan sonra çarpan denk geldi, onu da attım. Daha da tutamadım. Bu kadar rasgeldi.pppp

Iyi olmus attığın :hello:
Çok cici :dyg:

Ben de konuya girerken "herhalde denizi kuruttu" diye düşündüm. Ama olsun efendim, hep denk gelecek değil ya .p bir dahakine artık, kısmetiniz bol olsun .d ilkini tutmuşsunuz, başarılar dilerim

Ben de konuya girerken "herhalde denizi kuruttu" diye düşündüm. Ama olsun efendim, hep denk gelecek değil ya .p bir dahakine artık, kısmetiniz bol olsun .d

Kurumaz buraların denizi.pp Ama kokusunu aldım artık, kaçışı yok balıkların.:dd

Teşekkürler.

İlk olunca insan kıyamıyor değil mi hemen geri bırakıyor :tatlı:

Ya tuttuğun balığı yemesi kadar güzel bir lezzet yoktur sanırım. Ben hic olta ile balık tutmayı bilmem. Sizi takdir ettim. Güzel ve eğlenceli bir yetenek olsa gerek

Ya tuttuğun balığı yemesi kadar güzel bir lezzet yoktur sanırım. Ben hic olta ile balık tutmayı bilmem. Sizi takdir ettim. Güzel ve eğlenceli bir yetenek olsa gerek

Önce ayakkabıma, sonra da parmağıma batırdım kancayı. Tam da bu ufaklığı tutmanın sevincini yaşarken.ppp Parmağım kan içinde, can havliyle küfrettim durdum bir süre. Oltaya yakalandığı an, yemi yediğini hissettiğiniz an en zevklisi, o bekleyiş, o bilinmezlik asıl huzur veren. Gelmese de balıklar, o an için gidilir balığa. Kafa dinlemek için mükemmel bir uğraş.:)

Teşekkürler, darısı başınıza.:d

Şimdi sizin konunuzda caka satmak istemem ama

Ders verebilirim :p

Ellerinize sağlık, büyük bir zevktir benim için balık tutmak.

Geri