Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben takım tutmuyorum, herhangi birine ya da bir şeye bağlanmaya da karşıyım. Kahve içmeye önem veririm ama. O biraz kırmızı çizgim.Olamaz, varsa da yallah anasının dizinin dibine…
Daha önce üzerinize çullanan forum hatunları deneyiminizi dinlemek isterim… Daha önce duymadım böyle bir sey cünkü skljsBen takım tutmuyorum, herhangi birine ya da bir şeye bağlanmaya da karşıyım. Kahve içmeye önem veririm ama. O biraz kırmızı çizgim.
Belki biraz ilişkiyi oradan metaforlaştırdığımdan olsa gerek.
Daha önceki forum hatunları gibi henüz kahvenin hazır olmasını bile beklemeden üzerime çullanmayacaksanız deneyebiliriz.
Evde kasetleri var oradan birlikte izleyebiliriz. Wp'ı özelden atarsınız.Daha önce üzerinize çullanan forum hatunları deneyiminizi dinlemek isterim… Daha önce duymadım böyle bir sey cünkü skljs
Şaka yaptım yaaa .dEvde kasetleri var oradan birlikte izleyebiliriz. Wp'ı özelden atarsınız.
Ciddi ilişki aramıyorum, sorun yok. Şakasına da yaparız. Özelden atarsınız.Şaka yaptım yaaa .d
İddia oynuyor olması muhtemel. İlişkinizin bir geleceği yok, ilerde büyük mecrada paralar kaybedecektir.Bir futbol takımıyla beni aynı kategoriye nasıl koyabiliyor bu işte bir terslik var...
aynen öyle. avrupa kupan var mı? kıyaslamak bile saçma.Bir futbol takımıyla beni aynı kategoriye nasıl koyabiliyor bu işte bir terslik var...