Tutsak dizisi

• Kullanıcı W
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Bir dizi dusunun herkes katil adayi, ve her bolumde hedef sasirtiyorlar . Kim bu katil ciksin ortaya artik yeter :hıı:

Hic izlemedim çekmedi beni dizi ;d
Halbuki bu aralar neredeyse bütün dizilere sarmis durumdayim.

katil kız kardeş çıkarsa, Nilü'nün çok şaşıracağı dizidir. Bence katil, anne ama kız kardeş çıkarsa, sırf Nilü :nee: böyle olacak diye bile gülerim. İşte şok konuşmalar, aynen aktarıyorum:

...

Lari: Son bölümü tam izleyemedim ama çok sürprizli biri olması gerekir gibi geliyor anne ya da kızkardeşten şüphelenebilirim
W: Yok onlar degil, hatta su hamile kadinin kocasi bi itiraf kacirdi agizindan gozumun onunde oldu diye.
Lari: Aaaa orayı kaçırmışım ben. Hımm, bilemedim kız kardeş çıkarsa çok gülerim
W: En aptali o bence. :T: o balak gozlu cikmicak emin olabilirsin

(şu özgüvene bak, şu kendinden emin duruşa bak :D:D )

Sana The Usual Suspects'te (Olağan Şüpheliler) acımasız mafya lideri Keyser Soze'nin şüpheli gruptaki tiplerden hangisi olduğunu hatırlatırım :sırıt:

hdskadk Waterlelie kaç sezon sonra öğreniriz bilmiyom, ölmesek o zamana kadar bari

:dddd katil baba bence lari son kararim .p onda bi katil bakisi gordum oof of of :d

insan merak ediyor
nasıl bir dizi diye

İzliyorum güzel bir dizi ben sevdim, izleyenler kızın durumuna acıdığı için ve olayların gidişatını merak için izliyor.

O kadar çok dizi başladı ki takip edemiyorum hiç izlemedim bunu:) Adını dahi duymadığım onlarca dizi var.

Evet bu aksamki supheli katil; baba ve evin balak gozlu kizi...Offf lanet su katili bi ogrensem diziyo birakicam.

Kız Fahriye evcen e benzemiyor mu ?

katil kız çıkacak W :hıı:

Katil uşaktır boşuna izliyonuz.d

İzlemedim ama şu an bi' merak uyandı açıkçası :bsk:

Onun yerine ver elini aşk dizisini koydular salı gününe.

Larien bu kadar yazmisim ama diziyi hatirlamiyorum ;S sen hatirliyor musun ? ( simdi google'dan baktim hatirladim)

Ya inan hatırlamıyorum ama bizim kız istediğimiz oğlanı seçmemişti onu hatırlıyorum asfa

Geri