Tutarsız davranan insan

• Kullanıcı ne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
ama birine bağırırken ya da öfkeliyken de değer verir ve seversiniz. aslında tam da bu yüzden o kişiye öfkelenirsiniz, önemsediğiniz ve değer verdiğiniz için. o örnek pek uymadı.
Hayır bazı insanlar sevip gibi yapıp içinde nefret duygusu biriktirirler ama ortaya koyulan net bir duygu her zaman samimiyet ile ortaya çıkar. Belirsiz olmak kızdıgın halde kızmıyor gibi davranmak çok yanıltıcı ve can sıkıcıdır bunu anlatmaya çalışıyorum

Yaşam bütün duyguları insanlarda toplamıştır ve insanlar tutumlarla gösterir bunu değil mi? Müneccim olmadıgımıza göre. Ayrıca birine kızıyor isem ona öfkemi belli ediyorumdur. Bak bir duygu koyuyorum ortaya. Bagırmış gibi yapıp sen benim için değerlisin demiyorum. Bugün öfkemi belli eder yarın pişmanlık duygumu geçiririm.

Duygularını olduğu gibi yansıtman ile tutarlı olman farklı şeyler. Bahtiyar sahtekarlık yaptığını ifade etmedi, olduğu gibi yansıttığını ama duygusal tutarsızlık yaşadığını ifade etti.

Size iyi forumlar. Kusura bakmayın.

Duygularını olduğu gibi yansıtman ile tutarlı olman farklı şeyler. Bahtiyar sahtekarlık yaptığını ifade etmedi, olduğu gibi yansıttığını ama duygusal tutarsızlık yaşadığını ifade etti.

Size iyi forumlar. Kusura bakmayın.
Duygularımı tutarlı bir şekilde yansıtmam beni zaten ne istediğimi bilen birisi yapar. Bahtiyar temiz kalpli bir arkadaşımız onun hakkında öyle düşünmedim.
Selametle

Duygularımı tutarlı bir şekilde yansıtmam beni zaten ne istediğimi bilen birisi yapar. Bahtiyar temiz kalpli bir arkadaşımız onun hakkında öyle düşünmedim.
Selametle

Anlamamaya yemin etmiş gibisiniz. Sağol.

Buna şunu da ekleyebilirsiniz.Yaninizda başka arkadaş ortamında başka olan tipler.Bir de topluluk içinde canım cicim deyip, yalnızken maskesini çıkaran kişiliksizler.
Kısacası sözleriyle tavrı örtüşmeyen tipler.
Neysen o olacaksın.Bir gün öyle bir gün böyle değil.
Ne istediğini bilmeyen,korkak tiplerin yan sanayisi bence :)

• Beğen
Tepkiler: ne
samimiyetsizse
şutlayın gitsin

Duygular da düşünceler de zamanla değişir, gelişir ve hiçbir insan aynı noktada sabit kalmaz. Tutarsızlık ise çok ani değişimlerde kullanılabilir yoksa bir insanın durum-olay-kişilere bakış açısının değişmesi tutarsızlık değildir. Tanıdıkça uzaklaşır veya tanıdıkça yakınlaşabilirsin ki asıl sorun; ön yargılı olmak ve tanımadığın insanlar hakkında kesin sonuçlara varmaktır. Birini sevmemek senin tercihindir ancak bu durum, o kişiyi sevimsiz yapmaz çünkü başkaları için çok da önemli birisi olabilir.

Geri