turşu kilo aldırır mı ? turşu yemek şişmanlatır mı ? turşu kilo yapar mı ?

• Kullanıcı MaxCadY
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diyet Ve Sağlıklı Beslenme
Konu sahibi son olarak 2615 gün önce görüldü
turşu zayıflatır mı - turşu kilo aldırır mı - turşu yemek şişmanlatır mı - turşu kilo yapar mı - turşu zayıflatır mı - turşu yemek zayıflatır mı

Bildigimiz üzere turşu yemeklerin yanında tükettigimiz bir yiyecektir. Ülkemizde erikten tutunda taze fasulyeye kadar bir çok meyve ve sebzenin turşusu yapılmaktadır. Peki turşu kilo yapar mı ? Turşu yapımında kullanılan tuz diyetisyenler tarafından sakıncalı olarak görülen 3 beyazdan biridir, tuz turşu suyunda fazlaca bulundugu için dikkat etmekte fayda vardır. Dikkat etmemiz gereken bir diger husus ise turşunun iştah açtıgı ve yemegi daha fazla yememize neden oldugudur.

Sarımsak Turşusu çok yararlıdır, Turşunun kötü yanı çok tuzlu olmasıdır buna dikkat ederseniz daha iyi olur tabiki

Özellikle suyu kilo yapar tuzlu olduğu için. Sarımsak turşusu ayyyy :hih: Hayatta sevemedigim tek şey sarımsak. Allah yoklugunu göstermesin çok faydalı ama yiyemiyorum. :sulugoz:

1 Porsiyon (küçük) Karışık Turşular Kaç Kalori?
Kalori (kcal) 54
Karbonhidrat (g) 9.1
Protein (g) 1.9
Yağ (g) 0.4

Karışık Turşular Sebzeler Turşu, kalorisi düşük, tuz içeriği yüksek bir garnitürdür. Bu nedenle tuz kısıtlaması olan bireyler tüketmemelidir. Fazla tuz tüketimi vücutta ödeme neden olur bu nedenle turşu yedikten sonra bol su içilmelidir.

gerçi sirkenin nötralize etkisi de var ki sirkeyi de zayıflamak için kullanırlar birbirine etkisi mutlaka olabilir hadi bakalım:)

Turşunun uzun süre dayanmasını tuz sağlar tuzda özellikle belirli bir yaştan sonra çok zararlı. En iyisi tuzunu az koyup bozulmasına fırsat vermeden yemek

ekmek arası yapıp yiyenler var onlar sormak lazım :D Lena

ekmek arası yapıp yiyenler var onlar sormak lazım :D Lena

ekmek arası olmasa da biraz önce yedim, kendimi bildim bileli deli gibi yiyorum, neredeyse her şeyin yanında, ben de etki yaratmadı .p
-hazır turşu sevenler için beşiktaş şair leyla sokağında soydan turşucusu var, mutlaka denemelerini öneriyorum .p

Tuzlu olmasının yanında, iştah açıcı özelliğinden dolayı da kilo yapması gayet normal.

Akşam akşam canım acılı turşu suyu ve ekmek arası balık istedi. :)

Eminönüne gidince balık ve turşu benimde favorimdir :sırıt:

Geri