Turpun büyüğü 2.

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Turpun büyüğü heybede operasyonun ikinci dalgası Mansur yavaş olacak gibi..Büyük bir operasyon planı kapıda!Delilller,video,kamera çekimleri,belgeler,gizli tanıklar hazırlanıyor..
IMG_2851.jpeg

Ekrem İmamoğlu na çok üzülmüştüm yavaş için aynı şeyi söyleyemeyeceğim...
Gidip pamuk pamuk yatabilir:) şey paşa paşa

Mansur Başgana yanlış yapılmamalı

Beni endiselendiren zafer partisine yapilanlar.

ağızlarından faşist kelimesi eksik olmuyor. tutturmuşlar faşist, faşist, faşist..
mansur yavaş'ı faşist olarak tanımlayanlar bu ülkenin en büyük faşistlerini barış elçisi olarak görmeleri yok mu... işte buna ayar oluyorum.

Olm niye kürdler bu kadar duygusal.

Mansur benim de adayım değil ama bu adama faşo diyip, karşındakilere demokrat diyip sempati duymak (ki bunların mimari "Mr.Gardened") akıl tutulmasi.

Abicim. Ablacım. Bişi veremez size Eddark Stark. Çünkü kendi elinde değil. Herşey Jewish çıkarlarına bağlı. Sizlik bizlik bir durum yok ki.

Yahu bak hala Ironstone zindanda. En azından trustee atamalarının bir sonu gelmesi gerekmez mi köylerinize? Neden anlamıyorsunuz. İlk expansiyon denemesi de değil ki bu üstelik.

Bak bu filmin sonu frustration. Yapmayın.

Ayar olmaya devam edebilirsin.
Mansur Yavaş ve onun türevleri faşistlerin önde gidenidir.
Sizin sempatizan pkk üyesi dediğiniz Barış elçisi turk bayrağına sarılip defnedildi.

Ooo benimm en buyukkk aşkımm oooo
Kurban oldugumm seni yedirmeyizzz ♡
ÂŞĶ ....

Ayar olmaya devam edebilirsin.
Mansur Yavaş ve onun türevleri faşistlerin önde gidenidir.
Sizin sempatizan pkk üyesi dediğiniz Barış elçisi turk bayrağına sarılip defnedildi.
''türk bayrağına sarılıp defnedildi demek ki, aaaa... öyle bir vatansever, öyle bir vatan, millet aşkı var işte..'' bunu dememi bekliyorsun sanırım. türk bayrağı nasılsa kamufle ediyor bazı şeyleri.. sözde türk milliyetçilerinin pisliklerinden biliyorduk, kürt milliyetçileri de bu yolu takip ediyor demek ki.

sağa sola faşist diyeceğine/diyeceğinize önce kendinize bakacaksınız.

Bu konunun sonu ban gözüküyor belli oldu..

Belki de sirri bey olecegini hissedip hakka dondu ve turk bayragina sarildi.
Bu tipki yaslaninca namaza baslamak misali...

''türk bayrağına sarılıp defnedildi demek ki, aaaa... öyle bir vatansever, öyle bir vatan, millet aşkı var işte..'' bunu dememi bekliyorsun sanırım. türk bayrağı nasılsa kamufle ediyor bazı şeyleri.. sözde türk milliyetçilerinin pisliklerinden biliyorduk, kürt milliyetçileri de bu yolu takip ediyor demek ki.

sağa sola faşist diyeceğine/diyeceğinize önce kendinize bakacaksınız.
Türk milliyetçiliği adı altında gidip de terör elebaşısı ile fingirdeyen bizler değiliz..

Sizin milliyetçilik anlayışınız elebasini meclise sokar heykelini diker önünde de egilirsiniz..

turklugu ayaklar altına serdiniz milliyetçilik yapicaksiniz diye.

Türk milliyetçiliği adı altında gidip de terör elebaşısı ile fingirdeyen bizler değiliz..

Sizin milliyetçilik anlayışınız elebasini meclise sokar heykelini diker önünde de egilirsiniz..

turklugu ayaklar altına serdiniz milliyetçilik yapicaksiniz diye.
''sözde türk milliyetçileri'' yazdığım halde gelip şu boş yorumu yapabiliyorsun.

Geri