Türkün Türkten başka dostu var mıdır ?

Konu sahibi son olarak 1662 gün önce görüldü
Dün görmüştüm bunu paylaşayım, her şeyi özetliyor.

M9o5L1.jpg

başlıktaki gibi düşünen türkler benim dostum falan değil (türküm)

Avrupa birliğini kendine pek dost görüyor ondan olmalı yıllardır oraya girme azmi

Peşinen dost olmayı kabul etmeyen biriyle gel de dost ol!! Dost olduğumuzu sanıyorduk oysa!!!

olm türkün en büyük düşmanı yine türktür ne dostu. içimizdeki yobaz vatan hainleri olmasa din ırk dinlemeden çogzel bi millet olabilirdik :T:

Çok faşistçe buluyorum bu söylemi. Bazen öyle olaylar yaşıyorsunuz ki Türkten göremediğiniz dostluğu, yakınlığı bi Nijeryalı'dan, bir Kürt'ten buluyorsunuz. Aynı şekilde bu durum menfi şekilde de seyredebiliyor. Genelleme yapmak kötü neticeler doğurur.

Lethe harika bir yorum yaptı (:
Soma facisasında hangi coğrafyada yer aldığını bilmediğimiz Ülkelerden bile taziye mesajı gelmedi mi?
Dost kötü günde belli olur.

Yoktur. Türküm diye bas bas bagirirlar giderler apo yandascisina oy verirler. Alin size türk ve dost.

en basit örnek soma faciasında ülkemizde yasın ysi olmazken, elin venazuelalıları yas ilan etti iş bırakma eylemi yaptı.

asıl dil, din, ırk, mezhep ayrımı yapanlardan değil dost, düşman bile olmaz

Ancak müslümanlar kardeştir..
Hangi ırktan,hangi renkten olsada..

Filistin türk değil,ancak biz onların derdiyle dettlenyoruz değil mi?

Irkçılıktan kaçınalım dostlar..

İnsan gerçekten hayret ediyor.:/ Bonzai mi bu?

Ne yani? Türkün türkten başka dostu var mı yok mu? E bak müslümanlar varmış! Neden şaşırdın? Hiç Hacca gitmediğin belli. Biliyor musun? Orada temizlik v.s. yapıldığında eğer secdeye duran arap veya başka ırktansa hadi haci hadi haci diye kovuyorlar iş esnasında. Ama secdeye duran Türkse, namazını bitirmesini bekliyorlar. Bence ettikleri ihanetin vicdan azabıyla Türke duydukları saygının karışımıdır bu durum. Türk de övünsün bunla!

Geri