Türkmenler

Konu sahibi son olarak 2492 gün önce görüldü
Müslüman kardeşim Gazze'den haberdar Rabia'dan haberdar. İnsan canlıları hümanistçikler teröristlerden haberdar.

Konuşsana müslüman hiç sesin duyulmuyor !
Yoksa Türkmen Türk diye
Ümmetten mi sayılmıyor ?

Ben bu olayı hala anlamadım. Suriye'de kim kiminle savaşıyor amacı ne çözemedim hala. Ortada öyle bir bilgi kirliliği var ki herkes kendi görüşüne göre taraf seçiyor.

Suriye'nin, Rusya-İran-Çin desteğiyle Türkmen dağında katliam yaptığına dair haberler var her yerde. Bakıyoruz Türkmen dağına, Türkmen bölgelerine El Nusra, Öso, Fetih gibi terör örgütleri hakimiyet altına almış buraları. Türkmen dağı diyoruz, Türkmenler diyoruz bakıyoruz dağ terörist kaynıyor. Açıkçası Türkmen katliamı olduğuna inanmıyorum ben.

Ben bu olayı hala anlamadım. Suriye'de kim kiminle savaşıyor amacı ne çözemedim hala. Ortada öyle bir bilgi kirliliği var ki herkes kendi görüşüne göre taraf seçiyor.

Suriye'nin, Rusya-İran-Çin desteğiyle Türkmen dağında katliam yaptığına dair haberler var her yerde. Bakıyoruz Türkmen dağına, Türkmen bölgelerine El Nusra, Öso, Fetih gibi terör örgütleri hakimiyet altına almış buraları. Türkmen dağı diyoruz, Türkmenler diyoruz bakıyoruz dağ terörist kaynıyor. Açıkçası Türkmen katliamı olduğuna inanmıyorum ben.

Ele geçirilmiş sahibi belli ama hakimiyetin kurulamadığı tüm sömürgeci devletlerin üzerinde plan yaptığı Türkiye'nin yanaşmadığı sırtını döndüğü topraklar buralar.
Kaç farklı devletin üzerinden geçmeye çalıştığı topraklar da terörist olması yadırganacak bir durum değil tarafımca.

Geri