türklerin komedi filmleri

Konu sahibi son olarak 2623 gün önce görüldü
türklerin komedi filmleri,

Türkler komedi filmlerini cok güzel yapmaktadırlar. korku filmlerine nazaran son günlerdede çok kaliteli komedi filmleri yapılmaktadır.

Tahammül edemediğim tek film çeşiti.
Türk gavur fark etmez.

* bazıları bu işi gerçekten güzel kıvırıyo özellikle son dönem yapımlar kaliteli

*ama bazıları yok artık dedirtiyok " bnz recevp ivedik serisi "

* Türkler komedi alanında güzel filmler çıkarabiliyor. Ama korku diplerde.

En güzel komedi filimleri romantik komedi başımın belası çok güzel komiktiler..

Sen kimsin'i bi izleyin arkadaşlar komedi adı altında trajedi :D
GÜlemediğim tek ırk kendim ırkım bu kategoride

Türk'ler komedi alanında fazla usta değiller "Genel"olarak..Elbette işlerinin piiri,üstadı olanlar var ama artık işin kolayına kaçınılıp küfüre boğmaya çalışılıyor..Biraz daha bu alanda yenilikler yapılıp önem verilmesi gerekli diye düşünüyorum..

Cem Yılmaz der susarım ^^ Şafak Sezer ve Şahan Gökbakar'ın filmlerine göre çok üst düzey filmleri var Cem Yılmaz'ın.

Ben hiç bir Türk filminde kahkaha attığımı anımsamıyorum

Gora mı? Çöp
Recep ivedik mi ? İğrenç
Falan Filan inter milan

Genelde bu konuda Ata Demirer basarili. Eyvah eyvah serisi ve Hedefim sensin en basarili filmleri.

Dugun dernegi de seviyoruz:D

BKM nin gulduy gulduy cocuk ekibi filmleri hos baya. Can dostlar, Bizim koyun sarkisi

Burak Aksak in filmleri de geyik seviyorsaniz harika. Fakat Stephen King gibi sonlarda biraz zayif:D
Bana masal anlatma, Sen kiminle ediyorsun

Eskiden Kemal Sunal'a gülerdeik ama o zaman yaş farklıydı. Her Komedi türü her yaşa hitap etmez. Cem Yılmaz'ı da çok eğlenceli buluyordum, şimdi bana aptalca geliyor.

Geri