Türklerin elinden Kur’ân-ı Kerim’i almadıkça onları yenemeyiz’

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
@Red

Peki iman gücü 1877'de Rus Harbi'nde neredeydi? 1897 Yunan Harbi'nde neredeydi? 1911'de Trablusgarp'ta neredeydi? 1912'de başlayan Balkan Savaşları'nda neredeydi? 1914'te başlayan ve hasta Osmanlı'nın beyin ölümüyle sonuçlanan 1. Dünya Savaşı'nda neredeydi? 1920'de Sevr imzalanırken neredeydi?

Sizin üstü kapalı milletin elinden Kuran'ı aldığını ima ettiğiniz adamlar tarih sahnesine çıkıp bu milletin 50 yıllık makus tarihini değiştirene kadar neredeydi?

İnanç çok önemli meseledir ama tek başına yeterli değildir. Çanakkale'de, Sakarya'da, Yunan'ın denize döküldüğü İzmir'de savaşlar kuru imanla değil, deha seviyesinde liderlikle kazanılmıştır. Vatan millet aşkıyla kazanılmıştır. Ölmeyi göze alabilenler sayesinde kazanılmıştır. Sığıntı da olsak yaşayalım diyenler sayesinde değil.

Ve o adamların kurduğu Türkiye Cumhuriyeti, o günden bugüne bir daha savaş kaybetmediği gibi, Dünyanın sayılı gücü arasındadır.

Mesajımı tekrar okuyunca Aragorn'a "Batı ağıl düşerken Gondor neredeydi? Dört bir yanımızı düşman alırken Gondor neredeydi?!!!" diye soran Theoden gibi hissettim

Red allah Almanları yollamasaydı bugün kurtuluş savaşından galip gelme şansın bile yoktu liman von sanders gibi komutanlar Türk askerini öncülüğünü yapıyordu savaştaki görüntüleri bile Almanlar çekmiş ağır silahlar Almanya’dan gelmiş Nusret gemisi Almanların şimdi anladın mı Türkiye’deki Alman hakimiyetini bedava yapmamışlar tabiki allah önce yemenlilere Iraklılara Suriyelilere yardım etsin onların yaşadığı acıyı Türk tarihinde hiç yaşanmamıştır

Din, tek başına insanları bir arada tutamayacağına göre zırvalamış

"Evet, ümitvar olunuz; şu istikbal inkılabı içinde en yüksek gür sada, İslamın sadası olacaktır."

Bediüzzaman Hz.

Hepiniz şahane müslümanlar oldunuz ama bazilariniz insan olamadı

Hepiniz şahane müslümanlar oldunuz ama bazilariniz insan olamadı

Evet, haklısın aslında üstat.Herkes, başkalarını düzeltme çabası içinde olacağına, kendini düzeltme gayreti içinde olursa sorun kalmaz herhalde diye düşünüyorum..

@Yabami
"allah Almanları yollamasaydı bugün kurtuluş savaşından galip gelme şansın bile yoktu"

Senin kadar aciz,basit,varoş bir tip görmedim.

Geri