Türklerin Dostu En iyi ülke Kimdir

Konu sahibi son olarak 3003 gün önce görüldü
Gürcüler biz çok severiz :D özellikle memleketteki abilerimiz çok severler gürcüleri :D

Ders vatandaslik Bilgisi, Unite bes
Okuduklarimizdan ne anladik ?
Yazar sanirim burada "Turkiye'nin dostu olan ulkeler" i sormus. Ama Turkce'nin bundan haberi yok.
Uluslararasi iliskilerde ulkelerin dostlari olmaz, cikarlari olur, bu cikarlar dogrultusunda "muttefikler"i olur.
Suanda stratejik ortagimiz kimse o. Kim? Ben Amerika diyorum. Kaptan amerika. Artirip Israil bile diyebiliriz.
Bir ara komsularimizi da sayalim.

Suriye ile aynı kaderi paylaştığımızdan ''Suriye'' diyorum.

Ben düşmanlarımızın kim olduğunu biliyor ve uzaklarda arama çünkü sen icimizdesin şarkısıyla nokta koyup dost konusunda Piaya katılıyorum.

İlkokulda iken öğretmenim hep derdi Türkiye düşmanlarıyla çevrelenmiş bir ülke
Sınır komşularımız bizim düşmanımız bizi kimse sevmiyor , üzülürdüm bende biz o kadar kötü müyüz diye
Denizin ortasında tek başına bir ülke olsaymışız keşke derdim (:

İnsanların hepsi dost birbirine. Düşman olan devletler. Anan seni Ermeni düşmanı olarak formatlamasaydi, henüz hiç bir Ermeni tanımadan sövüp sayar mıydın? Dünya henüz çok ilkel.

Klasik olacak ama

Ülkeler arası dostluk olmaz çıkar ilişkisi olur...

bizi seven ülkeler olarak birkaç tane isim verebiliriz. örneğin; Azerbaycan, Pakistan.

Benimde şahsi kanaatim ülkeler arası dostluk olmaz ancak çıkar ilişkisi olur.

alın size çıkar,d affedersiniz dost ülke.

[YOUTUBE]yF1VTDIOMfw[/YOUTUBE]

Azerbaycan tabiside

azerbaycan'ın henüz kktc yi tanımadığını ve vizesiz ülkelerine giremediğini biliyor muydun?

bence siaysetciler ve ülke sınırları olmasa herkes herkesle en iyi şekilde anlasabilr. suriyeliler ve kürtler haric tabiki. ( ırkcı damarım tuttu yine affedin :/ )

ayrıca o başlık ne oyle ya ultra arkadaş türkçe öğretmenin alkolik miydi senin?

azerbaycan'ın henüz kktc yi tanımadığını ve vizesiz ülkelerine giremediğini biliyor muydun?

bence siaysetciler ve ülke sınırları olmasa herkes herkesle en iyi şekilde anlasabilr. suriyeliler ve kürtler haric tabiki. ( ırkcı damarım tuttu yine affedin :/ )

ayrıca o başlık ne oyle ya ultra arkadaş türkçe öğretmenin alkolik miydi senin?

Onlarda Türk oldukları için Azerbaycan dediydim.

Atalarımız bir sonuçta.

Hepimiz orta asyadan geldik.

Arada bazı minik görüş farklılıkları olsada, Türki Cumhuriyetler diğer devletlere oranla daha fazla yakınlık gösteriyorlar bence ülkemize.

Azerbaycan kardeş ülke diye geçer halk arasında ayrıca.

"Tek millet iki devlet" sözüde meşhurdur.

Geri