Türkiye’ye Gelirse Olay Yaratacak Led Işıklı Etek Trendi!

F
  • Kullanıcı Fenerbahçe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Zorla Nihat Doğan'ı haklı çıkartmaya çalışıyorlar ..

yalnız bacakları çarpık ve kotu olanlar yapmasın bu akımı lutfen hatta hıc etek gıymesın

Sana Sordugumu anımsamadım ama Sen Sanırım Gereksiz olmayı Seviyorsun. Buda benim Aklı selim Düşüncem Fikrim Hani fikir özgürlüğü var bilmem bilirmisin ? Ne Zoruna gitti anlamadım :D

Zoruma giden sey senin bu olaya tahrik olarak bakman. Ve bu tahrik sonucu vukuu bulabilecek olaylara dayanak yaratman.
Tabiki ozgur dusunce var . Katilmiuorim fikrine belirtmek istedim , ergen tavirlari takinmadan konusmak istersen seni buyur.
Yoksa laf sokacam diye yorulma , yeterince yapanim var zaten .

1. deki eteğe led takmasan da dikkat çekiyor zaten. Gerçi benim dikkatimi üst kısımları daha çok çekti ya.. Neyse.

Zoruma giden sey senin bu olaya tahrik olarak bakman. Ve bu tahrik sonucu vukuu bulabilecek olaylara dayanak yaratman.
Tabiki ozgur dusunce var . Katilmiuorim fikrine belirtmek istedim , ergen tavirlari takinmadan konusmak istersen seni buyur.
Yoksa laf sokacam diye yorulma , yeterince yapanim var zaten .

Zorunuza mı gider hoşunuza mı gider bu beni ilgilendirmez Ben bir bireyim İstedigim konuda Olumlu Yada Olumsuz Fikrimi beyan ederim Bunada kimseyi karıştırmam. Karışamazlarda Çünkü Ben Senin hiç bir Düşüncene fikir Sunmadım çünkü İLgilenmiyorum Ve İstediginizi düşünebilirsiniz Ergenlik yapan ve İnsanların Beyin hücrelerine baş kaldıran Sizsiniz Sizene Pitho ? istedigimi düşünür yazarım Radar mısınız ? Katılmıyorsanız fikrime Saygı diye bişey var okur geçersiniz . Laf Sokmak mı ? Henüz sizi okadar ciddiye almıyorum ikincisi ise Laf sokmam Direk söylerim Kimse için okadar Zahmete Girmem.

Akşam çayınız benden Olsun Epey yoruldunuz Gereksiz hallerinizle Kendinize iyi davranınız (:

Yanıyorum, sözünün ışıklarla ifşası gibi bişey olmuş bu .

Zorunuza mı gider hoşunuza mı gider bu beni ilgilendirmez Ben bir bireyim İstedigim konuda Olumlu Yada Olumsuz Fikrimi beyan ederim Bunada kimseyi karıştırmam. Karışamazlarda Çünkü Ben Senin hiç bir Düşüncene fikir Sunmadım çünkü İLgilenmiyorum Ve İstediginizi düşünebilirsiniz Ergenlik yapan ve İnsanların Beyin hücrelerine baş kaldıran Sizsiniz Sizene Pitho ? istedigimi düşünür yazarım Radar mısınız ? Katılmıyorsan fikrime Saygı diye bişey var okur geçersin . Laf Sokmak mı ? Henüz seni okadar ciddiye almıyorum ikincisi ise Laf sokmam Direk söylerim Kimse için okadar Zahmete Girmem.

Akşam çayınız benden Olsun Epey yoruldunuz Gereksiz hallerinizle Kendinize iyi davranınız (:

halbuki ben gayet ılımlı yaklaşmıştım mevzuya.
yinede anlatmak istediğimi gurur yapıp anlamaya çalışamayacak kadar gereksiz bir inat içindesin.
Tahrik dedin ve bana göre bizim toplumumuzun kadınları için en büyük handikap bu.
Tecavüzlerin en büyük dayanağıdır tahrik , hatta hakimler tahrik indirimi yaparlar vs.

Forumdaki mesajları okudum. Kesinlikle gelmesin.
Zaten tecavüzü haklı çıkarmaya yer arıyorlar ülkemde :)

halbuki ben gayet ılımlı yaklaşmıştım mevzuya.
yinede anlatmak istediğimi gurur yapıp anlamaya çalışamayacak kadar gereksiz bir inat içindesin.
Tahrik dedin ve bana göre bizim toplumumuzun kadınları için en büyük handikap bu.
Tecavüzlerin en büyük dayanağıdır tahrik , hatta hakimler tahrik indirimi yaparlar vs.

Ben bir kadınım asla bir kadının tecavüze ugramasını haklı çıkarmam Tahrikteki amacım Kadının özel bölgesine yapılan bir aksesuar ne kadar masum olabilir ? Kusura bakmayın henüz bu kadar genişlemedik en azından ben ve düşüncelerim :) Hala aynı fikirdeyim Güzel olabilir yakışabilir ama Bayanları bile cezbeden bir kıyafet erkeklerde nasıl bir etki yaratır bunu bi düşünmeli ? Gurur yapmıyorum bunda ne var gurur yapılacak Ama senin yaklaşımını kaldırmak yada benimsemek zorunda degilim bu senin arkadaşların için geçerli. (;

Neden herşeye tecavüz olarak bakıyorsunuz ? Sırf insanlar tecavüz edicek diye buna inat açık mı giyinilmeli yada toplum ahlakları unutulmalımı ?
örnegin evlisin ve Eşin böyle bir bayana bakıyor ki bakar Hoşuna gider mi ? Savundugunuz şey ile Ortaya koydugunuz şey çelişmesin :)

Neden herşeye tecavüz olarak bakıyorsunuz ? Sırf insanlar tecavüz edicek diye buna inat açık mı giyinilmeli yada toplum ahlakları unutulmalımı ?
örnegin evlisin ve Eşin böyle bir bayana bakıyor ki bakar Hoşuna gider mi ? Savundugunuz şey ile Ortaya koydugunuz şey çelişmesin :)

Bi zahmet bakmasın eşim, olmaz mı öyle?

Sevgili pieta bu eteği giymekle özgürlük ve kadın hak hukuku arasındaki bağı lütfen bana anlatırmısınız?

Kaldıki tamamen zevksizlik sembolu ..

Sevgili pieta bu eteği giymekle özgürlük ve kadın hak hukuku arasındaki bağı lütfen bana anlatırmısınız?

Kaldıki tamamen zevksizlik sembolu ..

Hayır anlatmam. Tatmin etmiştir umarım cevabım cınım :cici:

Ben herhangi birinizden alıntı yapıp yazmıyorum, kaldı ki kimseye laf anlatmak istemiyorum. Siz de bana anlatmayın.
İyi akşamlar.

Hayır anlatmam. Tatmin etmiştir umarım cevabım cınım :cici:

Ben herhangi birinizden alıntı yapıp yazmıyorum, kaldı ki kimseye laf anlatmak istemiyorum. Siz de bana anlatmayın.
İyi akşamlar.

Ben kimi muhatap aldıysam ondan alıntı yapıyorum ve yaptımda yine ..
Derdiniz birşey anlatmak değil ise yorum neden yapıyorsunuz onuda anlamış değilim .
Kaldıki tüm yorumlara istinaden yazdınız o yazıyı ve bende yorum yapanlardan biri olarak ortaya laf atmak yerine size belirttim geri dönüşümü.
Varsın olsun muhatap almasanızda canınız sağolsun ..:cici:
Hayırlı akşamlar.

Ya bende bir gariplik var ya Asyalı kadınları çekici bulmuyorum ya fark etmeden aseksüel oldum yada bu etekler çok çirkin. Bayağı zevksizlik.

Tamamen zevksizlik ornegi olabilir, bir amaci olmayabilir, ciplak da gezebilirler. Hicbiri tecavuzun ya da tahrikin sebebi sayilamaz.. Biz ciplak erkek gorunce, uzerine mi atliyoruz?

Sanirim su 2 resim tekrar hatirlamamizi saglar.

10995054_1601580740055947_252893544_n.jpg

things-that-cause-rape-17191-1307630322-1.jpg

Etek gelmeden tartışmalar başladı

Nasıl tahammülsüzlük bu yahu ;)

yazın da soğutma sistemli şeyler yapsınlar bence. Daha çok talep görür :p

Geri