Türkiye'ye atılan roket.

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Bu olayın musibibi kasıtlı hareket yapmıştır. Olayın iyice araştırılması sonucunda çıkacak ülkeyi ben tahmin ediyorum. Sizce kim savaşa Türkiye'nin dahil olmasını isteyebilir?

Kusura bakmayın Gaydırı Gubbak konularınıza ara vermek zorunda kalabilirsiniz Ama merak ettim..

Nato'yu devreye sokarlarsa istesek de istemesek de gireriz. Ama Sam Amca'nın şuan böyle bir arzusu yok gibi. İsrail'de, İran'ı yendim diye kahraman olmak isteyen Netanyahu'da bunu istemez. Şuan bizi bağlayan bir durum yok gibi. Ama İran can çekişirken yanlış sonuçlar doğuracak aptallığında ötesinde bir hareket yaparsa çarşı karışır. Mesela Ankara'ya balistik atması gibi. Bu da olmayacağından bizlik durum yok.

Bizim mahalleye atıldı füze Kamil abi, iyiyiz maşallah. Sorun yok, her şey yolunda..
Savaşa hazırız.

O diilde biz nasil vurmusuz o fuzeyi bizee ulasmadan ben ona sasirsim

"gönderim sekiz adam Suriye'ye, attırırım Hataya iki füze" demişti biri.

Kamil abi gelecekten haber mi aliyor ? 🤣

En başta yazdığımı tekrar etmeyim de, bugünlerde en çok konuşulan ve değerlendirilen bir konu olduğunu söylemeliyim. Elimde yuvarlak bir cam küre yok ama gövdemin üstünde kafa var.

En başta yazdığımı tekrar etmeyim de, bugünlerde en çok konuşulan ve değerlendirilen bir konu olduğunu söylemeliyim. Elimde yuvarlak bir cam küre yok ama gövdemin üstünde kafa var.
Ama o kafa boş olmaması gerek, buna da önem vermek gerek demi.

Türkiye Nato üyesi olduğu için Nato hava sahasına girmiş oluyor aslında ve bu yüzden Nato hava savunma sistemleri hedefe ulaşmadan havada infilak ettiriyor.
Bu, hatırlarsın daha önceden de ülkemize atılan roketler oldu o zaman Bunlar neden engellenmemişti. İşte bu kritik soru her şeyin özeti açık ve net.

Bu, hatırlarsın daha önceden de ülkemize atılan roketler oldu o zaman Bunlar neden engellenmemişti. İşte bu kritik soru her şeyin özeti açık ve net.
Giyebilirsin ki o zaman bunlar kesin İran tarafına atıldı. İran tarafından gelmiş olsalar bile bu olayı yapanların kimler olduğu belli mi? -Ki içerideki yabancı istihbarat elemanlarının Cumhurbaşkanlığı'nın yanına kadar sızma yapıldığı bir ortamda? Maalesef bu olaylar bize buram buram şerefsiz İsraillilerin tezgahı olduğunu Açıklıyor.

Giyebilirsin ki o zaman bunlar kesin İran tarafına atıldı. İran tarafından gelmiş olsalar bile bu olayı yapanların kimler olduğu belli mi? -Ki içerideki yabancı istihbarat elemanlarının Cumhurbaşkanlığı'nın yanına kadar sızma yapıldığı bir ortamda? Maalesef bu olaylar bize buram buram şerefsiz İsraillilerin tezgahı olduğunu Açıklıyor.
Mümkündür Ortadoğu ajan kaynıyor kaldı ki dönemin Mit Müsteşarı şimdiki hariciyeci de sallarız Suriye' den birkaç füze problem değil demişti ses kaydında. Her şey mümkündür her şey.

Geri