Türkiye'nin yolgeçen hanı olması

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Konu ekonomik bir batağa giren ülkenin, dilenci gibi ülkelerden finans arayışı.Sınırlardan geçenlere göz yummak bundan olsa gerek.Resmen ülke insan kaçakçısı durumuna gelmiş.Hicbir farkı kalmadı.

bugün altındağ'da görülen olaylar yarın ülkenin her yerinde görülecek. bu milletin sabrı kalmadı artık.

bugün altındağ'da görülen olaylar yarın ülkenin her yerinde görülecek. bu milletin sabrı kalmadı artık.

Kusura kalma ama bu yalaka ve korkak milletten bir cacık olmaz. Onlar genelde mücadele edeni satar, terörist ilan eder ve güç sahibini tutar. Buna en iyi örnek 1980 darbesi sonrası milletin evine Evren posteri asması ve hücre evi deyip ihbar ettikleri öğrencilerin öldürülmesine alkış tutması. Bu millet kendi hakkı için asla protesto etmez çünkü yürek yok. Sakın bana gene melnur gel sen protesto et deme, o ülkeyi 1980 sonrası bizi satan o toplum yüzünden genç yaşta terketmek zorunda kaldık, önceleri hem dayak yedik, işkence gördük,... kalanların da çoğu ya öldürüldü veya sindirildi. Bu ülkede Sol kendi kendine bitmedi, bilerek bitirildi ki insanların direnç gücü kırılsın. O ülkede yaşayanlar artık korkaklığı bırakıp, bedel ödeyip,.... hem kendilerini hem ülkeyi kurtarmaları gerek. Sustukça sıra sana gelecek sloganı çok anlamlı, artık herkes kendisini sorgulamalı.

Son düzenleme:
Esenyurttan daha kötüsü aksaraydır. Yemin ederim sıradan pantolon bluz giydiğim halde iki erkek aynı anda yaklaştı yanıma para saymaya başladılar. En tuhafı ikisi bir birine girdi ilk ben yaklaştım diye. Ulan ben o*pu muyum? Polisleri topladım oraya kıyamet kopardım resmen. Arapça bişeyler dediler tam anlamadım ama para saymalarından belli ne istedikleri it milletinin. Aksarayda bu şerefsizler yüzünden yürümek imkansız. Ya rusça laf atıyorlar ya arapça.
Hangi Aksaray'dan bahsediyorsunuz anlamadım bu dediğinizin yaşandığı yer..?

ay bir de tezek kokulu toprak yollardan gelip de güzel ülkemizi matafmış gibim beğenmeyen haspalar var ya :)))) ağzılarının üstüne bir yapıştırcam sümük gibim duvara bitişecekler :))) defolun gidin götü boklular :)))

Helal olsun nasil solladak ama

Son düzenleme:
Geri