Nasıl istersen. Belki empati yaparsın. Kolay gelsin, kimseye şahsi bir kızgınlığım yok, ....melnur yorma beni hadi hocam
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Nasıl istersen. Belki empati yaparsın. Kolay gelsin, kimseye şahsi bir kızgınlığım yok, ....melnur yorma beni hadi hocam
Savunmuyorlar olacaktı.Evet demokratik hakkımı(zı) kullanamıyoruz diye acınacak haldeyiz zaten bunu hepimiz söylüyoruz.
ikinci cümleni anlamadım; “ülkelerini savunuyorlar, kaçıyorlar” ne demek? S.gitsin savunsun memleketini diyoruz zaten? Neden militan tipli milyonlarca adam kayıtsız buraya geliyor?
Devlet politikaları veya uluslararası ilişkiler, ülke bekası, milli güvenlik, umarım bir gün onların durumuna düşmezsin temennisiyle yürütülmüyor öncr burada bir anlaşalımSavunmuyorlar olacaktı.
Bakınız burada sanki önüne gelen ülkeye girsin bir mantığı çıkartıyorsan yanılıyorsun. Benim demek istediğim bu göçün sorumlularının göçenler olmadığı ve Türkiye için hükümetin sorumluluğu olduğu.
Senin Türkiye'de protesto hakkın dahi elinden alınmış ama mültecilerin çoğunun yaşam hakkı ellerinden alınmış. Umarım bir gün onların durumuna düşmezsin.
O "militanların" ülkeye girişine göz yumanlara "sıyırmamak" elde değil de ve protestonu yap. Milyonlarca insan birden protesto için sokaklara dökülse o güçlü olduğunu zanneden bay Recep kaçacak delik arar ama o yürek yok toplumda. Zaten aynı toplum hakkını arayana kendisi vatan hani, terörist ,... diyor. Sorun başta iktidar ve toplumda.Devlet politikaları veya uluslararası ilişkiler, ülke bekası, milli güvenlik, umarım bir gün onların durumuna düşmezsin temennisiyle yürütülmüyor öncr burada bir anlaşalım
göç edenler için kamplar kurarsın belli noktalarda, buralara giriş ve çıkışları sınırlandırırsın, mükemmel işleyen bir kayıt sistemi hazırlarsın, sağlık, eğitim hizmeti verip ihtiyaçlarını karşılarsın, bayramda gidenleri geri almazsın, yaşadığı yerde savaş olmayanı geri gönderirsin.
Bak burda güzel bir laf var, durumumuzu özetleyen; ayranı yok içmeye tahtırevanla gider sıçmaya. Bütün esnafı doyurdun, işçi, emekli yardım ettin, sağlıkçıya öğretmene, polise, işsize yardım ettin, gariban(!) sığınmacılar kaldı öyle mi? Sınır komşumuz bile olmayan ülkeden milyonlarca militan tipli herif yola çıkmış hala can güvenliğinden bahsediyorsun.. komik.
Yorumlarına sıyırmamak elde değil .)
tamam o zaman yarın ekibi toplayım ben, erken seçim için bastırırız kadıköy’de boğanın orada.O "militanların" ülkeye girişine göz yumanlara "sıyırmamak" elde değil de ve protestonu yap. Milyonlarca insan birden protesto için sokaklara dökülse o güçlü olduğunu zanneden bay Recep kaçacak delik arar ama o yürek yok toplumda. Zaten aynı toplum hakkını arayana kendisi vatan hani, terörist ,... diyor. Sorun başta iktidar ve toplumda.
Hala laf atıyorsun. Yav önce sen kabul ettiğin acınacak hâlini düzeltmek için bir şeyler yap. Sonra gene laf at bana sorun değil. Yok eğer korkudan her şeye amen demeye devam edeceğim diyorsan sus evinde otur.tamam o zaman yarın ekibi toplayım ben, erken seçim için bastırırız kadıköy’de boğanın orada.
Melnur, ya yaşın çok küçük, ya da kendini dünyadan soyutlayıp hindistan’da bir tapınakta hayatını idame ettiriyorsun ama teşekkürler sohbet için.
Melnur’cuğum sanırım “ülkeyi düzeltmek için bir şeyler yap” denebilecek en son adamlardan birisiyimdir bu forumda.Hala laf atıyorsun. Yav önce sen kabul ettiğin acınacak hâlini düzeltmek için bir şeyler yap. Sonra gene laf at bana sorun değil. Yok eğer korkudan her şeye amen demeye devam edeceğim diyorsan sus evinde otur.
Yanılıyorsun, burada hiç kimse protesto yapmaktan korkmuyor. Demek ki ihtiyaç duymuyorlar. Almanya Türkiye'yi silah zoruyla zorlamıyor. Türklerin bay Recebe sormaları gerekli, neden ülkeyi gel geçen hanına çevirdin diye.melnur burda bize diyosun sokaklara çıkıp protesto etsenize diye ama avrupa ülkelerinin türkiyeye karşı tavırlarında kaç gurbetçi sokaklara çıkıp protesto etti ki..... yaksanıza berlin sokaklarını...... buraya gelip konu açıyonuz anca...... adamlar mülteciler için en iyi yer türkiyedir diyo..... yakın hadi amsterdamı......
O planlarının içerisinde kesin göç de vardır.Melnur’cuğum sanırım “ülkeyi düzeltmek için bir şeyler yap” denebilecek en son adamlardan birisiyimdir bu forumda.
Halim vaktim yerinde, bir yerim bir yerime denk, hem kendim hem sevdiklerim için B C D E planlarım da var.
Sana memleketinde ve hayatında afgan ve suri kardeşlerinle başarılar.
Estfr. ne göçü afganlarla halifeliği getiricez daha. Lol xdO planların içerisinde kesin göç de vardır.
Bay Recep getiriyor halifeliği sen uyu hala.Estfr. ne göçü afganlarla halifeliği getiricez daha. Lol xd
Göçü sen edersin, ben mülküme yerleşirim.