Türkiye’nin üç katı toprak kiraladık.

• Kullanıcı Yabani
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal Sözlük
🕒 Konu sahibi 4 saat önce aktifti
Demiş Erdoğan..

"Bugün 140 ülke, başka yerlerde toprak kiralayarak geleceklerini garanti altına alıyorlar. Şimdiden kiralanan toprak miktarı ülkemizin yüzölçümünün 3 katına ulaşmıştır. Toprak kiralamada amaç bir asır sonrasının taleplerine hazırlık yapmaktır. Böyle bir derdi olmayanlar ülkemizin niye Sudan’da Nijer’de toprak kiraladığını anlayamıyor. Sadece anlamakla kalmıyor, bize ithamlarda bulunuyorlar. Dünyanın hiçbir ülkesinde iktidarlar böyle ithamlara maruz kalmıyorlar. Bu çapsız zihniyet, hastanelerden enerji santrallerine kadar her konuda karşımıza çıkıyorlar."

son derece mantıklı bir eylem planı, bu şahıslar iktidara geldiklerinden beri yayılıyorlar. tika hemen hemen her yere gitmiş ve gittiği yerde ki insanlara da etki etmiş. bi türk olarak olay mahallerine gidildiğinde bölge halkının gözünde ayrıcalık sahibi oluyorsun. üsküpte'ki sultan murad camiinin restore çalışmalarını gözlemlemeye gitmiştim, güvenlik nedeniyle saha almadılar ama trabzanların dışından şantiye şefi tarihi ve yapacaklarını anlatmıştı.
olumlu buluyorum.

Amerika kiralamıyor, teröre karşı ve Demokrasi getirmek için ülkeyi işgal ediyor. Özellikle de o toprağın altında bir şeyler varsa.

Tayyip’in son zamanlarda bu ülkelere yardım etmenin amacını anladık şimdi modern sömürgecilik yalnız o topraklar çoktan paylaşıldı hayal kuruyor galaksi liderimiz azarı yiyip geri dönüyor

Geri