Türkiye'nin Oscar adayı, Zeki Demirkubuz'un "Hayat" filmi oldu

🕒 Konu sahibi 10 saat önce aktifti
Zeki Demirkubuz’un yazıp yönettiği Hayat adlı filmi, 97’nci Oscar Ödülleri’nde ‘En İyi Uluslararası Film’ için Türkiye’nin adayı oldu.
Filmde Miray Daner, Burak Dakak, Melis Birkan, Cem Davran, Umut Kurt, Doğu Demirkol, Caner Cindoruk oynuyor.

Sepya efekti
Altta müzik yok
Dağa taşa bakıp hallenen yoksul depresif insanlar...

Böyle bişi yapmıştır yine yeteneksiz herif.

Evet artık biri bu adama filmlerinin bomboş olduğunu söylemeli.

Sepya efekti
Altta müzik yok
Dağa taşa bakıp hallenen yoksul depresif insanlar...

Böyle bişi yapmıştır yine yeteneksiz herif.

Evet artık biri bu adama filmlerinin bomboş olduğunu söylemeli.
O kadar mı kötü diyorsun?

O kadar mı kötü diyorsun?
Yok ben filmi bilmiyorum. Bu adamın tüm işleri böyle. Bi de bizim fularlı tayfayı kandırmış bu adam sanat bu diye, ayıla bayıla izliyorlar. Aslında onlara da iğrenç geliyo filmler ama bunu itiraf ederlerse cahil görüşeceklerini düşünüyorlar.

Ben kral çıplak demeyi severim

Yok ben filmi bilmiyorum. Bu adamın tüm işleri böyle. Bi de bizim fularlı tayfayı kandırmış bu adam sanat bu diye, ayıla bayıla izliyorlar. Aslında onlara da iğrenç geliyo filmler ama bunu itiraf ederlerse cahil görüşeceklerini düşünüyorlar.

Ben kral çıplak demeyi severim
Ben de izlemediğim için yorum yapamayacağım ancak o kadar da kötü bir yönetmen olduğunu düşünmüyorum, filmleri biraz ağır ilerliyor sadece.

Ahanda filmin konusu;

Hayat, kendisine dayatılan hayatı kabul etmeyip evinden kaçan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Hicran, babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalınca çareyi kaçmakta bulur. Hicran'ın zaten onunla evlenmeyi istemediğini düşünen Rıza, başlarda bu durumu önemsemez. Ancak zaman geçtikçe Hicran tarafından istenmemek zoruna gitmeye başlar ve onunla yüzleşmeye karar verir. Rıza, sadece bir kere gördüğü nişanlısını bulmak için İstanbul'a gider.

(Time'ın Notu: Ne kadar yaratıcı bir konuymuş, Yeşilçam'da bin kere işlemişlerdir. )

Ahanda filmin konusu;

Hayat, kendisine dayatılan hayatı kabul etmeyip evinden kaçan genç bir kızın hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Hicran, babasının zoruyla nişanlanmak zorunda kalınca çareyi kaçmakta bulur. Hicran'ın zaten onunla evlenmeyi istemediğini düşünen Rıza, başlarda bu durumu önemsemez. Ancak zaman geçtikçe Hicran tarafından istenmemek zoruna gitmeye başlar ve onunla yüzleşmeye karar verir. Rıza, sadece bir kere gördüğü nişanlısını bulmak için İstanbul'a gider.

(Time'ın Notu: Ne kadar yaratıcı bir konuymuş, Yeşilçam'da bin kere işlemişlerdir. )
Hocam o kız Bingöl veya Muşludur. Bu adamın filmlerinde hiç kimse Nevşehirli veya Kastamonulu falan olamaz.

Begendigim tek filmi varsa sanirim "Yazgi" dir. Engin gunaydinin tokat yeme sahneside favorim.

Geri