Türkiye'nin ilk kadın cumhurbaşkanı ne zaman olur?

Konu sahibi son olarak 3809 gün önce görüldü
Bi 50 sene gerekir diye düşünüyorum.Türkiyenin medeniyet yolunda aşması gereken çok şey var daha.Yıllardır süregelen kadının güçsüz lanse edilmesi (peygamberlerin hepsinin erkek olması veya bir erkeğin 4 kadınla evlenebilmesi ama 1 kadının 4 erkekle evlenememesi) Bunun yıllardır süregeldiği için yıllarca daha aşılamayacağını düşünüyorum.Yavaş yavaş kadına hakettiği değer veriliyor.ama yavaş yavaş.

Ben olmak isterdim :(
ben olamadim Meral Akşener olsaydı keşke.

Tayyipten sonra Meral Akşener olabilir.
Hakkında çok şey yazıldı çizildi, olumlu yansıyabilir.

Meral aksener dobra kadin, mhp li ama olsun.. oyumu verirdim cmhrbasklligina aday olsaydi.
Yada , safak pavey ..

Bana verin oylarınızı ben olurum. kjdkfs

Pitho ;

Neden olmasın cumhurbaşkanı olma şart ve koşulları değil de cumhurbaşkanı olabilme, ülke yönetebilme birikimine sahip kadın olabilir.

Şafak Pavey dedin kalbimden vurdun. Çok saygı duyduğum bir isim yine Emine Ülker Tarhan olabilir.

Emine Ülker in RTE gibi tarafsız olmasi mümkün değil gibi geliyor.
Meral Akşener bence RTE den sonra o kesinlikle olmalı.

bu ülkede kadın cumhurbaşkanı büyüklere anlatılan masal gibi geliyor ya la bana
umarım görürüz o günleri

bu mal toplumlamı kadın cumhurbaşkanı göreceğiz, ömrümün yeteceğini sanmam, tarih yazarmı zor gibi.

Kadınlar kendini geliştiremiyorsa biz napalım :T:

Medeniyet yakın tarihte Tansu Çiller ile gelecek zannedilmişti. Bugün Merkel de aynı zihniyetin mahsülü. Kadın cumhurbaşkanı ile bir şeylerin yola gireceğini ummak hayalperestliktir. Konu cinsiyet olmamalı. Peygamberler örneği çok talihsiz olmuş. Ve, ve; Bakara 23-24 güzel söylüyor. Ki asla yapamayacaksınız diyor. Mevzu cinsiyet değil, sistem tercihinde.

bu mal toplumlamı kadın cumhurbaşkanı göreceğiz, ömrümün yeteceğini sanmam, tarih yazarmı zor gibi.

İşte toplum hakkında bu kadar acımasızca konuşulmamalı. Türk milleti içerisinde makam sahibi olamasalar da makam sahiplerinden çok çok daha faydalı işler yapıp, duyulmayan nice Nene Hatun'larımız bulunuyor.

Medeniyet yakın tarihte Tansu Çiller ile gelecek zannedilmişti. Bugün Merkel de aynı zihniyetin mahsülü. Kadın cumhurbaşkanı ile bir şeylerin yola gireceğini ummak hayalperestliktir. Konu cinsiyet olmamalı. Peygamberler örneği çok talihsiz olmuş. Ve, ve; Bakara 23-24 güzel söylüyor. Ki asla yapamayacaksınız diyor. Mevzu cinsiyet değil, sistem tercihinde.

tamam.

İşte toplum hakkında bu kadar acımasızca konuşulmamalı. Türk milleti içerisinde makam sahibi olamasalar da makam sahiplerinden çok çok daha faydalı işler yapıp, duyulmayan nice Nene Hatun'larımız bulunuyor.

evet parmakla gösterilip sayılacak sayıda vardır o tarz insanlarda :) toplumun kapasiteside durumuda ortada birbirimizi kandırmayalım . bu toplum bu kafada olduğu sürece daha çok dürtülürüz.

Geri