Türkiye'nin en mutlu 20 şehri belli oldu! Zirvede ne İstanbul, ne İzmir ne de Ankara var

• Kullanıcı Sanem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Yaşamdan Kesitler
Konu sahibi son olarak 1206 gün önce görüldü
Üremeye bağlamış Türkiye’nin genelinde psikolojik mutluluk var aslında depresyonda derin bir karamsarlık geleceğinden endişeli 4 dk ağlayıp 5 ci dakikada kalkıp göbek atan oynayan bir toplum hiç bir yeri mutlu değil saraydakiler bile yazlık kışlık uçan kaçan yaptı yinede mutlu olamadı

Üremeye bağlamış Türkiye’nin genelinde psikolojik mutluluk var aslında depresyonda derin bir karamsarlık geleceğinden endişeli 4 dk ağlayıp 5 ci dakikada kalkıp göbek atan oynayan bir toplum hiç bir yeri mutlu değil saraydakiler bile yazlık kışlık uçan kaçan yaptı yinede mutlu olamadı

Geleceginden endiseli bir insan neden 10 15 cocuk yaparki ? Halkin tek gecim kaynagi hayvancilik o da suara pek kaldimi bilmiyorum anca seviserek mutlu olabilirler bunuda mutluluk oranlarinda goruyoruz ha bu yorumum sadece hakkari icin degildir sadece kucuk bir ornek

Sanem en mutsuz şehirleri de sıralasan mı?

Hakkari ile ilgili konuşurken dikkat edin, güzel şehir.
Sakın Cizre hakkında bir şey demeyin.@Alavarez hanımın kırmızı çizgisi..
Tarihi yerleri beraber gezeceğiz virüs bitince.

Geleceginden endiseli bir insan neden 10 15 cocuk yaparki ? Halkin tek gecim kaynagi hayvancilik o da suara pek kaldimi bilmiyorum anca seviserek mutlu olabilirler bunuda mutluluk oranlarinda goruyoruz ha bu yorumum sadece hakkari icin degildir sadece kucuk bir ornek
Sanno başı boş işsiz güçsüz adam düzeni yok aklı neye çalışır köyde nasıl olsa salarım ortaya bugün şehirdeki 2 çocuklu ailenin masrafı köydeki 10 çocuklu ile aynıdır kafaları olsa üremez zaten kimse eskiden bizim köyde en az çocuklu aile 4-5 gibiydi şimdi Avrupa’ya yada şehire göçenler 1-2 çocuk yapıyor senin Hakkari’de filan 10 -20 çocuklu eskidendi pahalılık üremeyede vurdu artık daha bilinçli yeni nesil sıkıysa yapsın

Sanno başı boş işsiz güçsüz adam düzeni yok aklı neye çalışır köyde nasıl olsa salarım ortaya bugün şehirdeki 2 çocuklu ailenin masrafı köydeki 10 çocuklu ile aynıdır kafaları olsa üremez zaten kimse eskiden bizim köyde en az çocuklu aile 4-5 gibiydi şimdi Avrupa’ya yada şehire göçenler 1-2 çocuk yapıyor senin Hakkari’de filan 10 -20 çocuklu eskidendi pahalılık üremeyede vurdu artık daha bilinçli yeni nesil sıkıysa yapsın

Valla bizim yan komsumuz var siirtliler 8 erkek iki kiz cocugu vardi erkeklerin 8ide evlendi her birinin bes alti cocugu var ev den bir okulu dolduracak cocuk cikiyor is yok guc yok uremeye devam :)

Valla bizim yan komsumuz var siirtliler 8 erkek iki kiz cocugu vardi erkeklerin 8ide evlendi her birinin bes alti cocugu var ev den bir okulu dolduracak cocuk cikiyor is yok guc yok uremeye devam :)
Boşuna demedik

Her canlı çiftleşme içgüdüsüyle var olmuştur insan zevkinden hayvan akılsızlığından

Şırnak merkez mutsuz, Cizre’de düğün düğün geziyorum.
Henüz kimse sen kimsin ya demedi.
Seninle delilo delilo eşliğinde halay çekeceğiz ahah. Doğu'da çok güzel yerler var, sayende Cizre ilçesini araştırdım.
Düğün pilavı yiyip, ayran içmek istiyorum Alavarez hanımcığım.

Sinoplular gitsin muhtar secsin ya ne mutlusu :S insan o nemli havada nasil mutlu olur…...

Hallerinden çok mutlular da olabilir
Hiç gelişmemişler
Öyle güzel bir coğrafyadalar ama

Sinop ülkede etliye sütlüye karışmayan şehir modunda ama nükleer santralin yükseldiği gün, bu günlerini mumla ararlar.
Kahramanmaraş, iktidara verdiği oy oranı kadar mutlu çıktı, ilginç.
Listede bir Nevşehir bekliyordu gözüm, bana çok sevimli gelen bir şehir.
Amasya, Erzurum ve Afyon dikkatimi çekti buradan.

erzurumlu arkadaşlara söyledim şimdi..en mutlu şehirler arasında erzurum.
cvp: bizim niye haberimiz yok...

yozgat neden yok peki?

sinoplu kızlar nasıl bişey
güzel mi acaba
insan merak ediyor

Geri