Türkiye'nin en iyi mutfağına sahip ili

Nef'

Platin Üye
Mesajlar
16,200
Puanları
354
Konum
const'
Tepkime puanı
11,257
Ben çok etli yemeklere düşkün biri değilim, 40 yıl yemesem aramam..Antepmiş falan oralar hiç ilgimi de çekmiyor ama Hatay'ı merak ediyorum mutfağını
Hele o et kokuları beni hasta ediyor :(
Egeciyim ben yaa , mis gibi tertemiz geliyor bana
 

Lefty

Özel Üye
Mesajlar
48,602
Puanları
353
Tepkime puanı
30,629
Antep fıstıklı lahmacunu doğru şekilde servis edebilen yerlere artık denk gelmiyoruz ve zamlar sonrası özel sipariş olmazsa üretmiyorlar.
 

Lawyer

Mazisi Kötü Çocuk
Yönetici
Admin
Mesajlar
3,230
Puanları
349
Yaş
39
Konum
CMK
Tepkime puanı
1,775
Bir çok bölgede ortalama 2-3 yıl kaldım. Bölgesel olarak söylemek benim için daha uygun. Hatay'dan başlayıp, Gaziantep, Şanlıurfa ve Mardin mutfağı çok iyi.
 

VERA

Altın Üye
Mesajlar
11,802
Puanları
353
Tepkime puanı
6,620
Doğu ve guneydoğu mutfaklarina hayranim .Onlar nasıl lezzetler ya adamlarin kötü diyebilecegim tek bir urunleri yok .
 

Thalassa

Özel Üye
Mesajlar
17,690
Puanları
354
Tepkime puanı
9,393
bol ekmek (ama az hamur ve yagli yiyecekler), bol sebze, degisik peynir turleri, et olarak sadece balik olan mutfaklar. genel olarak kabul edilmeyecegini bilsem de, bana gore karadeniz'in illerinden birisi olabilir:d
 

Xasthur

Platin Üye
Mesajlar
18,352
Puanları
354
Konum
.
Tepkime puanı
6,529
bol ekmek (ama az hamur ve yagli yiyecekler), bol sebze, degisik peynir turleri, et olarak sadece balik olan mutfaklar. genel olarak kabul edilmeyecegini bilsem de, bana gore karadeniz'in illerinden birisi olabilir:d
Bir gun senin postunu begenecegim aklima gelmezdi. Sen de mi karadeniz kizusun
 

Xasthur

Platin Üye
Mesajlar
18,352
Puanları
354
Konum
.
Tepkime puanı
6,529
Dogu mutfagi lezzetli ama isot , aci ve etten gut hastasi ve ülser oldum.
 
Üst Alt