Türkiyenin En İyi 10 Plajı Burada

Konu sahibi son olarak 927 gün önce görüldü
Doğal güzellikleri ve tarihi varlıkları ile ülkemizin ve dünyanın en popüler tatil merkezlerine sahip olan Türkiye'de:scak: plajlarının restoranlarla bozulmadığı "en iyi 10 plaj"...

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_15426_b.jpg

Kabak Koyu:scak: Ölüdeniz

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_85184_b.jpg

Çıralı:scak: Olimpos

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_86391_b.jpg

Iztuzu:scak: Dalyan

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_88048_b.jpg

Mermerli :scak: Antalya

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_12522_b.jpg

Kelebekler Vadisi:scak: Fethiye

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_74520_b.jpg

Patara :scak: Antalya

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_66196_b.jpg

Kaputaj Plajı :scak: Kaş

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_88047_b.jpg

Aydıncık:scak: Mersin

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_75254_b.jpg

Altinkum:scak: Çesme

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_43931_b.jpg

Hotel Kum:scak: Saros Körfezi

turkiye-nin-en-iyi-10-plaji_41906_b.jpg

Mersinin ve Fethiyenin denizi çok güzel, özellikle kum olması çok çok iyi

altınkum-çeşme ayrı yerler çeşme çok güzel değil altınkum'un denizinin bir kısmı taşlı bir kısmı da kum dolu ama güzel

mersinin ve ölü denizin sahilinin denizinin övgüsünü çok duydum

her sene oraya gidilir mi ya adamı sıkıyor didim :)

Valla biz sülale olarak gittiğimiz için pek sıkılma gibi lüksümüz yok. Genelde her sene bizi siteden attırmak için imza topluyolar :D 3 katlı evde 17 kişi düşün (+ - 1). Eğlenceli geçiyor. Mesela bu sene ufak terası duşa kabin şeklinde kapattırmıştık. Yan komşu olmayan manzarasını kapattığımızı söyleyerek belediyeye şikayet etmiş. Belediyede yıkım emri vermiş. Bu sene bütün erkek aile fertleri olarak orayı biz yıkıp çıplak duş alacağız :p

Valla biz sülale olarak gittiğimiz için pek sıkılma gibi lüksümüz yok. Genelde her sene bizi siteden attırmak için imza topluyolar :D 3 katlı evde 17 kişi düşün (+ - 1). Eğlenceli geçiyor. Mesela bu sene ufak terası duşa kabin şeklinde kapattırmıştık. Yan komşu olmayan manzarasını kapattığımızı söyleyerek belediyeye şikayet etmiş. Belediyede yıkım emri vermiş. Bu sene bütün erkek aile fertleri olarak orayı biz yıkıp çıplak duş alacağız :p

olaylar olaylar olaylar :D :D :D terasa duşa kabin fikri fena değilmiş :D altınkumun neresinde ? kalabalık olunca evet tadı çıkıyor eğleniyosun ama onun dışında ben pek sevmedim

Ölü denizi gecen yaz gördüm taşlı ve su birden derinleşiyor.Dalaman Sarıgerme lajını tavsiye ederim deniz ve kum süper metrelerce gidiyorsunuz derinleşmiyor :) (Yüzme bilmeyenler için süper mesela ben :) )

yok ya bu yıl ilk defa geldim o da yolları kaybede kaybede az çok öğrendim :D :D :D

İyi gene sen öğrenmişsin. Ben her sene gidiyoyorum bi dolmuş biliyorum o kadar. Ama bu sene ben de gezeyim diyorum sağını solunu. Didim'in ileri taraflarında antik biyerler varmış orayı merak ediyorum.

Altınkum Didem bölgesinde değil mi?
Ovabükü'yü listeye neden koymamışlar bence görülesi yer.

Çeşme Ilıca plajı neden yok anlamadım. Mavi bayraklı üstelik ve sadece kumu için bile gidilir.

Geri