Türkiye’nin en güzel yüzü seçildi

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
MHA Türkiye Yüz Güzeli yarışması Beyoğlu Joker Sahne'de gerçekleşti. 200 finalist arasından seçilen beş yarışmacı birinci olmak için yarıştı.

Ferhat Göktaşlar ve Özge Atalay'ın sunuculuğunu yaptığı, 15 bin kişinin yaptığı oylamada 18 yaşındaki Tuğba Çinkaya, 'MHA Türkiye Yüz Güzeli' oldu. Merve Yıldız ikinci olurken, Ayşe Kavcar ise üçüncü sırada yer aldı.

Çinkaya’nın birincilik tacını Çinkiya, yapımcı Nermin Öztürk taktı.

Çinkaya, "Güzel bir duygu. Bu kadar insanın beni seçmesi çok özel. Ankara'dan katıldım. 18 yaşındayım ve aşçılık mezunuyum. Annem yarışmayı Instagram üzerinden görmüş. Ben de denemek istedim" dedi.

Estetiğe bakış açısı için Çinkiya, "İnsanın doğal hali daha iyi. Estetik benlik bir şey değil" diye konuştu. Yarışmanın jüri üyesi olan Ozan Orhon, gecenin sonunda sahne alarak, konuklara eğlenceli dakikalar yaşattı.

Kaynak

(Merve Yıldız - Tuğba Çinkaya - Ayşe Kavcar)

(Ozan Orhon)

(Özge Atalay)

(Tuğba Çinkaya)

(Tuğba Çinkaya - Nermin Öztürk)

(İpek Dağıstanlı)

Bayılıyorum bu merdiven altı yarışmalarla yapılan reklamlara. Bilmem ne yılın enleri “En iyi inşaat mühendisi” ödülü bilmem kime gitti. Al sana cv ne bir başlık. İnternet sitelerinde adın, topla ordan işleri.

Bu ablamıza gelince gördüğüm kadarıyla burun estetik, dudak dolgu, kaşlar adını bilmediğim bir işlemli. Yani kaba tabirle “tornadan yeni çıkmış yüz”.

En iyi plastik cerrah ödülü verilse belki derdim de bu haliyle komik.

Bayılıyorum bu merdiven altı yarışmalarla yapılan reklamlara. Bilmem ne yılın enleri “En iyi inşaat mühendisi” ödülü bilmem kime gitti. Al sana cv ne bir başlık. İnternet sitelerinde adın, topla ordan işleri.

Bu ablamıza gelince gördüğüm kadarıyla burun estetik, dudak dolgu, kaşlar adını bilmediğim bir işlemli. Yani kaba tabirle “tornadan yeni çıkmış yüz”.

En iyi plastik cerrah ödülü verilse belki derdim de bu haliyle komik.
Yüz güzeli kalmadı ülkede ayrıca çoğu kadında işlem var ve demek ki en az işlem olanı bulmaya çalışmışlar. :)

Yüz güzeli kalmadı ülkede ayrıca çoğu kadında işlem var ve demek ki en az işlem olanı bulmaya çalışmışlar. :)
Geçen gün bir arkadaşla bu konuyu tartışıyorduk. Tüm kadınlar ve erkekler tek tipleşmeye başladı, herkeste aynı işlemler aynı yüz aynı vücut tipi.

O kadar birbirine benzer insanlar da oluşacak ki toplum, bir müddet sonra farklı olan “freaky” olan ilgi çekici olmaya başlayacak.

Farklı olanın cezbediciliği diyip konusu gelmişken güzel bir film önereyim “Fur” .

IMG_4092.jpeg

Geçen gün bir arkadaşla bu konuyu tartışıyorduk. Tüm kadınlar ve erkekler tek tipleşmeye başladı, herkeste aynı işlemler aynı yüz aynı vücut tipi.

O kadar birbirine benzer insanlar da oluşacak ki toplum, bir müddet sonra farklı olan “freaky” olan ilgi çekici olmaya başlayacak.

Farklı olanın cezbediciliği diyip konusu gelmişken güzel bir film önereyim “Fur” .

Ekli dosyayı görüntüle 100414
Bu sektörden para kazanan kitle sürekli belli standartlar dayatıyor ya da toplum doğal olanı eleştirip başkalaşmaya itiyor. Plastik cerrahların bir çoğu bu durumdan hoşnut değil çünkü onların önceliği deformasyona uğrayan kişileri iyileştirmek.

Öneri için teşekkür ederim, ilk fırsatta izleyeceğim.

Hahhaha. Şahane ne ya la. Büşralar da faydalansın diye yarışma yapmışlar :D

Yıllar yıllar önce her yerde minik minik fahriye evcenler Burak özçivitler görüyorum demiştim, yıllar bir kez daha beni haklı çıkardı…
Yalnız forumda çok daha güzelleri var.

Çok sıradan. Şimdi çarşıya çıksam aynısından 20 tane görürümm

1. Olanın kaşlarına bakmaktan başka hiç bi şeye dikkat edemedim :D
Kime göre neye göre güzel seçilmiş bunlar

her sene forum da seçiyor
yılın en şeylerini
bişey olmaz

Geri