Türkiye'nin en güzel Tarih konusu işleyen dizisi hangisidir?

Konu sahibi son olarak 2596 gün önce görüldü

Türkiye'nin en güzel Tarih konusu işleyen dizisi hangisidir?

• Filinta

Kullanılan: 0 0.0%
  • Vatanım Sensin

• Muhteşem Yüzyıl

• Son Yaz

• Fatih

• Sevda Kuşun Kanadında

• Kurt Seyit ve Şura

• Veda

• Muhteşem Yüzyıl 'Kösem'

• Ben Onu Çok Sevdim

• Diğer (Belirtiniz)

• Kullanılan toplam oy
    10
Bu kadar kişi dizi izlemiyorsa bu dizileri kimler izliyor demek isterim.
Elveda Rumeli'yi izlerdim zamanında güzeldi de. Muhteşem Yüzyıl ve sonrası olan tarihi yansıttığı düşünülen dizileri Muhteşem Yüzyıldan sonra oluşan ön yargımdan dolayı izlemedim net bir şey söyleyemeyeceğim.
Birde Vedayı anımsayamadım dizi olarak bir film vardı Mustafa Kemalin hayatını anlatan ondan mı bahsediyorsunuz?

Evet yaklasık 8 bölüm sürmüştü yanlıs anımsamıyorsam Başrollerınde Mehmet Aslantug oynuyordu dızının
Birden fazla secenege oy verilebilecek bir anket düzenledim

Muhteşem Yüzyıl tarih kokan bir dizi olamaz. Yatak odasından başka bir yer bildikleri yok. Harem harem..

İlk olarak Elveda Rumeli..
Filinta ise beğeni ile izlediğim bir dizi idi ama kısa sürede son verildi.
Diriliş Ertuğrul her iki aileden birinin favori dizisi..

Soruyu bile anlayamadim. Amac, tarihi gercege dayanarak anlatan diziyi mi bulmak? Oyleyse, tarih dizilerden ogrenilmez gensler.

Soruyu bile anlayamadim. Amac, tarihi gercege dayanarak anlatan diziyi mi bulmak? Oyleyse, tarih dizilerden ogrenilmez gensler.

Amaç,Tarihi dizilerden ogrenmek değil Türkiye'de cekilmiş belirli bir tarihi anlatmıs seyir acısından kaliteli dizileri soruyorum

GaniMujdeninKalemindenHarem.jpg

Umutsuz Ev Kadınları vardı bir ara. Memeler için izlerdik o diziyi öğrenci yurdunda. Ne alakaysa o geldi aklıma.

Hepsi yanlı diziler, objektif bir şekilde dizi görülmedi daha. Bizim millet sever sahte kahramanları, 1 adamın 10 kişi öldürdüğü, 5 kişi le koca orduyu dize getirdiği falan.
Gerçeklikten uzak, tamamen kurgu üzerine tarih ile alakası olmayan diziler.

Geri