Türkiye'nin durumu..

• Kullanıcı USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 1560 gün önce görüldü
Dün bir belgesel izledim.Ve bir manzara Dikkatimi çekti.
Boğa sürüsüne saldırmak isteyen Aslan grubu vardı.Defalarca hamle yapmalarına rağmen bir türlü bir boğayı düşüremediler.Çünkü boğalar omuz omuza duruyorlardı.Ancak aynı zamanda boğalar arasında liderlik kavgası vardı.Bir yanda lidrrlik kavgası,diğer tarafta sürüye saldıran vahşi Aslan tehlikesi.Bir ara Lider boğalar Aslan tehlikesini gözardı edip birbirlerine girdiler.Ve biri zayıf düştü.Bunu farkeden Aslan grubu zayıf düşenin üzerine çullanıp yere yıktılar.Ve amaçlarına ulaştılar.
Türkiye'nin şu anki durumu da böyle değilmi? Muhteşem bir benzerlik bu.
Önce omuz omuza verip terörü bitirmek gerek.Ondan sonrada kendi aramızdaki problemleri çözmek gerek değilmidir.

Bu aile içinde böyledir.Kardeş kardeşle bozuşabilir ama,dışardan bir düşman onlara ilişse beraber önce o düşmanı bertaraf ederler.

Neden d0şmana karşı omuz omuza durmuyoruz?

bakın bu söylediğinize bazen bende şaşırıyorum,
insanlar ortadaki sorunu çözebilecek yöntemi bilmelerine rağmen, kabiliyetleri olmalarına rağmen, kişisel çıkarları için büyük sorunların dahada büyümesine yol açabiliyorlar.
bu sadece bize özgür bişeyde değil, genlerden kaynaklı olabilir.

Boğaların arasında arslanları gruba çağıran hedef gösteren grubu baskı ve korkuyla yönetmeye çalışan lider boğalar öncelikle bertaraf edilmeli YOKSA O GRUPTAN HAYIR GELMEZ ..

Asıl düşman orta doğuyu tekrardan haritalandırma ve şekillendirme projesini yapan amerika israil ve onların bu ulkeye getirmiş olduğu hükümettir. bizler ulusal bir savaş da değiliz ama millet saçmalamış... ulusal savaş da bu kadar insan sokaklara çıkar mı acaba? cok merak ediyorum.

Yorumlarınızdan dolayı teşekkür ederim.

tmm sen bi daha belgesel izleme .s.s

En iyi Türk ölü Türk diyen Kürt gördünüz mü hiç?

Yok direk öldürenini gördüm...
Alçakça, kalleşce saldırılarla, hem de şehir ortasında yaptıkları bu saldırılarla çocukların ölümlerine de sebebiyet vermek suretiyle..

Şu en iyi Kürt ölü Kürt diyenler var ya ..
Onların da 40 yıldır bir tek kürt öldürdüklerine rastlamadım ..
Boş bina taşlarlar, arada koreli döverler falan ..

Terör tepkisi ve protestosu bağlamında, eğitimsiz türklerin hedeflerinin yanlış olduğu söylenebilir.istediğini alamayan diktanın yarattığı kaosun iç savaşa evrilişine şahit oluyoruz.mesela chp akp koalisyonu olsa idi ve cb yasal sınırlarına çekilse idi bunlar yaşanmazdı.yani 400 verilmeden de olurdu huzur.ama bunu çok gördüler.siz bina yaktıkça onlar yol kesmeye devam edecek.

Çünkü düşman o.ç .Çünkü düşmandan başka düşman yok .Çünkü o şerefsizlerin soyu kurumalı :karizma:

1980 lerde yaşanılan hal ve durumlara gidiliyor. İç savaşa sürükleniyoruz, battık burnumuza kadar

Sıkı yönetim yakındır.

Hıncını çıkarmak isteyenler önlerine atılan yemlerden hıncını alıyor. Kimse tutupta lan bunu kim attı demiyor. Görünenin ardına bakmayı, sorgulamayı denemiyor bile çünkü dünden razı görünene aldanmaya.

Harika bir ornek ama uygulamak problem . asıl önemli olan neden uygulanmadığı

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyi Türk ölü Türk diyen Kürt gördünüz mü hiç?

Yani zorla kaşınıyorsunuz birader ..
Bir video var dünden beri şevkle paylaşıyor pkklılar kendi aralarında .. Burada paylaşmayı, fitneye alet olmayı düşünmüyordum ama sırf senin şu sorun beni tahrik etti ..
Buyur izle bakalım bir Kürt Türkler için neler söylüyor ..

DİKKAT!! VİDEO AĞIR KÜFÜR İÇERİR .. LÜTFEN BENİ MAZUR GÖRÜN BU KEZLİK ..

[YOUTUBE]ZUT4QZT2R6I[/YOUTUBE]

Bu nedir ya sen Türkiye Türklerindir. Barış barış bu zamana kadar hiç bir ise yaramadı. Yıllardır Türkiye de hiç barış ortamı olamadı her zaman daha fazlası istendi .
Hala burada kürtleri savunan hümanist insanlar var .
Yıllardır bir yere gelinmedi değiştirin artık su aşırı insancıl düşünce sisteminizi.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri