Türkiye'nin başında olsanız ilk hangisini yapardınız?

Konu sahibi son olarak 1025 gün önce görüldü

• Terörü, olması gerektiği gibi kökünden kazırdım

Kullanılan: 5 50.0%
  • İdamı geri getirir ve tecavüzcüleri en ağır cezalara çarptırırdım

Kullanılan: 0 0.0%
  • Ülke ekonomisine ve gelir düzeyine katkı sağlayacak projeler...

Kullanılan: 0 0.0%
  • Dışa bağımlı kalmamak için ne gerekiyorsa yapardım

Kullanılan: 1 10.0%
  • Diğer (Lütfen belirtiniz)

Kullanılan: 4 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    10

Seriat'ı getiririm neden mi ?
Cünkù seriat'ı en cok elestirenler bile bir durum karsisinda verilen cezalardan tatmin olmayip farkinda olmadan seriatin kati kurallarinin varolmasini istiyor (:
Karsi cikanlar mi olacak?
Sorun degil lan asarim kellerini alirim yahu zaaaa ajajs.

Dışa bağımlılık biterse her şeyi yapabilme gücün elinde olur zaten

Hemen federasyon getiririm, bölerim ülkeyi ayrı ayrı, eyalet sistemine geçerim.. İçki, kumar vs. tarzı takılanlar yaşayanlar belli bölgeye, daha dindar kesim başka bir bölgeye, ateistler başka bir tarafa vs. bu şekilde farklı yaşam tarzlarını bir araya getirip, ülkede barışı sağlardım, kimse kimseye karışamaz, laf atamaz.. Herkes birbirine saygılı sevgili olurdu, her ilçeye 1 kilise 1 cami 1 havra projesi yapardım, her yerde herkes istediği ibadeti yapardı.. Falan filan bu böyle uzarda gider daha çok yazmim :D

Teröristleri ve destekcilerini ya öldürürüm ya da ülkeden atarim.Evet hic acimiyorum.Vatana ihanet edeni affetmezdim.
Açık ve net.

Aslında hepsi, Tarım hayvancılık ve mazot fiyatlarını dengeler ve dışa bağımlı olmaktan kurtarmak gerek hepsini, ayrıca bazıları için idam gerekli.

Hepsini yapmak gerek istisnasız..Ama öncelik terörü bitirmek..Terör bitmezse ülkeye refah gelmez gelse de doğuya gelmez..

internetteki "adil kullanım miktarını" kaldırırdım :D

Fitne yasası çıkartırdım ve özellikle münafık zihniyetin mensuplarını cezalandırırdım lâkin bu dünyaya meydan okumak demektir .. Türkiye'nin de ipleri diğer ülkelerde olduğu gibi 12 ailenin elinde ..

Fitne yasası çıkartırdım ve özellikle münafık zihniyetin mensuplarını cezalandırırdım lâkin bu dünyaya meydan okumak demektir .. Türkiye'nin de ipleri diğer ülkelerde olduğu gibi 12 ailenin elinde ..

Güzel bir noktaya değindin reis; Şu 12 aile olayı benim de bir hayli dikkatimi çekmekte.

:hi:

Dünyayı ülkeler değil bu aileler yönetiyor dostum ..
Firavun sülalesi buhar olup uçmadı ..

Evet biliyorum, malum konuyla ilgili bir kaç yazı okumuştum. Zaten dikkatimi çekiyor'dan kastım da buydu reis.

Tam anlamıyla bir demokrasi kurardım.
Eğitim sisteminde, bazı reformlar yapardım.

Öyle bir ülke kurardım ki, düşünce özgürlüğü hiç engellenmesin.

Törer maalesef bu ülkede ilk çözülmesi gereken sorunu.

Önce terörü bitirirdim sonra İzmire bir tane stat yapardım güzel bir stat :)

Fenerbahçeli olmayanları ülke dışına sürgün ederdim. Böylece Republic of Fenerbahçe kurulmuş olurdu fiili olarak. :p

Geri